![]() |
Re: Machete in lucru - B-27-CCU
arata bine,dar interioru cum a spus si venox arata mai bine daca era alta culoare un negru,alb ceva dar nu culoarea masini iar dungile acelea sunt uratele mai bine puneai si pe o parte a liniei o banda de scoci de hartie si pe cealalta si colorai despartitura intre ele erau si drepte si frumos colorate ;)
|
Tia iesit foarte bine tuningul se vede ca ai avut multa rabdare cu ea!!FELICITARI!!!
|
5 Attachment(s)
Apreciez toate comentariile voastre unele chiar m-au inspirat si se pare ca macheta v-a suferii niste modificari o sa adaug niste poze si astept unele sugestii din partea voastra .in legatura cu evolutia ei
1 model eleron 2 model spiler fata 3 spoiler spate 4 pleoape 5 vopsea in 2 culori Cam astea ar fii modificarile la visez... |
Eu zic ca iar sta bn sa arate ca in ultima poza ar arata mijto rau:P.Dar trebuie sa ai rabdare multa cu ia.MULT SUCCES!!
|
Si mie mi-ar placea sa ararate ca in ultima poza dar nu stiu cum sa schimb rotile cu altele mai frumoase poate stiti si voi cum e la burago cu rotile la sc ara 1/43 ...ma tot gandesc cum sa fac.....
|
Quote:
Quote:
|
Ok multumesc mult pt ajutor ... sper ca o sa pot rezolva problema asta ;)
|
2 Attachment(s)
Sal baieti am revenit cu noi poze si viitoare modificari (am gasit un donator de la care voi lua rotile si eleronul :D)
|
Mie imi place mult cum ai lucrat la ea , esti un adevarat tipicar , nimeni nu a-r avea rabdarea ta ! Felicitarile mele;)
|
10 Attachment(s)
Sal din nou m-am lasat putin asteptat (probabil ..) am inceput modificarile la vw beetle o sa pun niste poze cu prelungirea spate , eleronul , pragurile , pleoapele si bara fata toate elementele pe care le-am facut sun din cartela de telefon public mai putin pleoapele care sun dintr-o radiografie de-a mea :D
0. cartela din care sunt facute toate piesele 1- eleron 2- prelungire bara spate 3- pleoape 4- prelungire bara fata 5- pragurile ( deja montate ) 6- si 7 niste chestii(nu stiu cum sa le spun, dar o sa vedeti voi...) Am pus si niste poze cu unele " piese" langa un bat de chibrit de dimensiuni normale, sa vedeti marimea lor ( a "piselor" ) Zilele urmatoare o sa le montez si revin cu poze (NU PREA STIU CE CULOARE SA O FAC , VREAU CATEVA IDEI ....DACA SE POATE ) MULTUMESC ANTICIPAT;) |
3 Attachment(s)
Interesante idei :D Īn legătură cu , culoarea ei ...am venit eu cu nişte mostre :D Verde kawasaki ...verde cu bleo sau galbenă :D succes !
|
5 Attachment(s)
MillionDollarBaby multumesc pentru sugestie o sa ma gandesc, cred ca ar da bine verdele ala sau m-am gandit eu la un portocaliu ( vroiam in 2 culori dar cred ca e prea mica macheta pt asa ceva)
O sa mai pun niste poze cu vw in lucru ( am folosit chit auto armat cu fibra de sticla de la SINTO) |
N-ai pentru ce ...ce scară e ...că nu am văzut..?!
|
3 Attachment(s)
MillionDollarBaby- macheta e scara 1/43 si este printre primele vw beetle scoase de BBURAGO (pe atunci nu scosese beetle convertible, de prin 2001 e macheta taiata si ...cam atat)
Am fost prin magazine la shopping si am facut cateva poze cu cateva culori care m-ar intereseaza (una dintre ele sigur o sa o folosesc) ASTEPT PARERI :D |
Verde! Verde! Verde! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning