Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - B-27-CCU (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/157456-machete-lucru-27-ccu.html)

zN3u 11-12-09 11:39

Re: Machete in lucru - B-27-CCU

arata bine,dar interioru cum a spus si venox arata mai bine daca era alta culoare un negru,alb ceva dar nu culoarea masini iar dungile acelea sunt uratele mai bine puneai si pe o parte a liniei o banda de scoci de hartie si pe cealalta si colorai despartitura intre ele erau si drepte si frumos colorate ;)

Alex_2012 13-12-09 10:38

Tia iesit foarte bine tuningul se vede ca ai avut multa rabdare cu ea!!FELICITARI!!!

B-27-CCU 13-12-09 16:47

5 Attachment(s)
Apreciez toate comentariile voastre unele chiar m-au inspirat si se pare ca macheta v-a suferii niste modificari o sa adaug niste poze si astept unele sugestii din partea voastra .in legatura cu evolutia ei
1 model eleron
2 model spiler fata
3 spoiler spate
4 pleoape
5 vopsea in 2 culori
Cam astea ar fii modificarile la visez...

Alex_2012 14-12-09 12:41

Eu zic ca iar sta bn sa arate ca in ultima poza ar arata mijto rau:P.Dar trebuie sa ai rabdare multa cu ia.MULT SUCCES!!

B-27-CCU 14-12-09 19:26

Si mie mi-ar placea sa ararate ca in ultima poza dar nu stiu cum sa schimb rotile cu altele mai frumoase poate stiti si voi cum e la burago cu rotile la sc ara 1/43 ...ma tot gandesc cum sa fac.....

VENOX 14-12-09 21:52

Quote:

Originally Posted by Alex_2012 (Post 2890460)
Eu zic ca iar sta bn sa arate ca in ultima poza ar arata mijto rau:P.Dar trebuie sa ai rabdare multa cu ia.MULT SUCCES!!

Eu ti-am mai zis tie sa inveti limba romana ;)

Quote:

Originally Posted by B-27-CCU (Post 2891718)
Si mie mi-ar placea sa ararate ca in ultima poza dar nu stiu cum sa schimb rotile cu altele mai frumoase poate stiti si voi cum e la burago cu rotile la sc ara 1/43 ...ma tot gandesc cum sa fac.....

User-ul CALIN 79 are schimbate rotile la Bburago-uri 1/43. Are un thread deschis la "Machetele mele", il poti intreba acolo eventual.

B-27-CCU 15-12-09 16:35

Ok multumesc mult pt ajutor ... sper ca o sa pot rezolva problema asta ;)

B-27-CCU 12-01-10 14:40

2 Attachment(s)
Sal baieti am revenit cu noi poze si viitoare modificari (am gasit un donator de la care voi lua rotile si eleronul :D)

cornelmen 12-01-10 15:20

Mie imi place mult cum ai lucrat la ea , esti un adevarat tipicar , nimeni nu a-r avea rabdarea ta ! Felicitarile mele;)

B-27-CCU 12-04-10 20:24

10 Attachment(s)
Sal din nou m-am lasat putin asteptat (probabil ..) am inceput modificarile la vw beetle o sa pun niste poze cu prelungirea spate , eleronul , pragurile , pleoapele si bara fata toate elementele pe care le-am facut sun din cartela de telefon public mai putin pleoapele care sun dintr-o radiografie de-a mea :D
0. cartela din care sunt facute toate piesele
1- eleron
2- prelungire bara spate
3- pleoape
4- prelungire bara fata
5- pragurile ( deja montate )
6- si 7 niste chestii(nu stiu cum sa le spun, dar o sa vedeti voi...)
Am pus si niste poze cu unele " piese" langa un bat de chibrit de dimensiuni normale, sa vedeti marimea lor ( a "piselor" )

Zilele urmatoare o sa le montez si revin cu poze
(NU PREA STIU CE CULOARE SA O FAC , VREAU CATEVA IDEI ....DACA SE POATE )
MULTUMESC ANTICIPAT;)

DTH 12-04-10 22:54

3 Attachment(s)
Interesante idei :D Īn legătură cu , culoarea ei ...am venit eu cu nişte mostre :D Verde kawasaki ...verde cu bleo sau galbenă :D succes !

B-27-CCU 13-04-10 21:16

5 Attachment(s)
MillionDollarBaby multumesc pentru sugestie o sa ma gandesc, cred ca ar da bine verdele ala sau m-am gandit eu la un portocaliu ( vroiam in 2 culori dar cred ca e prea mica macheta pt asa ceva)
O sa mai pun niste poze cu vw in lucru
( am folosit chit auto armat cu fibra de sticla de la SINTO)

DTH 13-04-10 21:20

N-ai pentru ce ...ce scară e ...că nu am văzut..?!

B-27-CCU 14-04-10 22:19

3 Attachment(s)
MillionDollarBaby- macheta e scara 1/43 si este printre primele vw beetle scoase de BBURAGO (pe atunci nu scosese beetle convertible, de prin 2001 e macheta taiata si ...cam atat)
Am fost prin magazine la shopping si am facut cateva poze cu cateva culori care m-ar intereseaza (una dintre ele sigur o sa o folosesc)

ASTEPT PARERI :D

VENOX 14-04-10 22:29

Verde! Verde! Verde! :D

All times are GMT +2. The time now is 03:32.

- Copyright 2026 4Tuning