![]() |
Re: Duminica 16 apr - Etapa de viteza
Quote:
vin si eu dak am q cine taaz ai 2 locuri???sau care are???? |
Quote:
pt cine stieee:) lol |
De ce minti ba ca ti-ai rupt mana la Carrefour?
Lasa ca stim noi ce-ai facut tu cu mana aia :D Ieri asta a fost cu mine la Expozitia de la Sindicate si a vazut fete frumoase... asa ca.... lasa vrajeala cu Carre4 ca nu tine bai.... Onan! Onan Barbarul! :D |
Quote:
crezi ce vrei mosule |
Pacat de acel incident care a dat o alta imagine a oamenilor din afara forumului :(
|
Ba da\' ce s-a intamplat exact? Ca eu n-am inteles prea bine...
|
Quote:
|
nu numai un pumn , i-a dat 2 picioare in usa de a strambat -o si la luat la bataie pe cry . Taranu a facut si el ce a putut , inainte a mai facut un tigan treaba asta si nu a avut tupeu sa comenteze . nu asa trebuia sa procedeze .
|
|
Daca a avut muschi in loc de creier ... asta a fost rezultatul
|
nush dak ai observat ...dar au iesit discutii ...s-a lasat cu amenintzari de la acest incident!fiekre cu parerile lui acuma..dar ...shit happens!mie chiar imi pare rau pt. ce s-a intamplat!au fost amandoi de vina!fiekre cu partea lui...dar park unu mai mult vinovat k altu!si cea mai mare vina aua avut`o si spectatorii dupa cum spunea cineva pe forum!!!dar .....asta s-a intamplat,ar trebuii sa lasam discutiile deoparte!e pb lor de rezolvat nu a noastra...
|
ce bine ca nu am putut sa ajung :D
|
Da, a fost naspa treaba cu bataia, in rest cursele au fost marfa, cu toate ca au venit multi ciobani care n-aveau nici o treaba cu masinile si nu vedeai mai nimic de ei, dar in rest a fost misto, ms T@Z pentru drum
|
Ce are dreptate fiecare in felul lui? Unii oameni pt. cerculetze si burnuri vin!
****************** post cenzurat ->tng:evil: |
dragose....da mha pentru k a fost si vina lu CRY!! nu trebuia sa se apuce atunci de cerculete!!! ...pe bune!voi ati fost pe live akolo!dar din parerile la multora dupa forum ...au gresit amandoi!!1 cu vina mai mare dekt altu, asta e partea a 2-a!dar amandoi au fost de vina ...si pana si publicu` a fost vinovat!!oricum...a trecut!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning