![]() |
Re: E36 - bmw
atunci mie nu imi place...pt k l-am vzt p-alu ceaky si nu imi place...
|
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
|
10 Attachment(s)
kteva poze noi,inclusiv cu interorul:D
|
in legartura cu eleronul ala sunt chiar de acord cu tine croco....nus
ce ii place lu nak la ala....este chiar naspa si parerea mea:D:D si nu cred ca ar arata bine pe masina ta:D:D |
frumos interiorul...ingrijit:D:D:D
|
Frumos, imi place "krocodilule" :)) !
Sa o stapanesti fara incidente si ai grija, sa ii dai numai mancare de pisici!!! :D |
noroc crocodilule...frumoasa noua achizitie
baga suspensie si pune-i jante ,e un inceput zic eu. bafta |
lasa ma directore ca o sa vina si ele la timpul lor.....:D:D:D
si ca baiatul pleca si nu mai are timp ......si chiar nu este necesar acum..... sa abia grija acum cu zapada:D:D:D ca este prima iarna cu tractiune spate |
Quote:
off:fiara ta ce mai face ?8) |
Quote:
nu mai face nimic ma directore este la hibernat matza ast sa vina primavara:D:D |
aseara pisicuta a facut si pt prima data cunostinta cu zapada:D
s-a descurcat binisor,a facut si cateva cerculete,dar mai timide pt k sunt incepator:D |
asa boss cu matzele in parcare la pompieri la cercuri:>:>
in caz daca pateau ceva matele doar ieseau aia:P:P |
foarte frumoasa si ingrijita masina..in legatura cu eleronul e frumos si cu si fara:)la primavara niste jante frumoase si o suspensie si alta viata...numai bine
|
mazga nu prea ai nimerit-o cu parcarea la pompieri..am fst si akolo dar si in centru la parculet...si azi am mai descoperit un loc si mai belea:D:twisted:
|
du-te la avion k acolo e loc consacrat ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning