![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
pai nu prea ma uit la bani cand e vorba de ea dar totusi nici ceva exagerat nu vreau...
|
un bebe :)))
sau draga mea iubita de ziua ta ti`am luat....................... ............ ....... .... 500 mii din buzunar :)) |
hahahaha treaba cu 500 mii din buzunar poate sa fie interesanta dar in engleza nu suna la fel ca in romana. (apropo...nu stiu daca am specificat ca noi comunicam in engleza ea nefiind romanca)
|
i take for u....................
........... .... .. 50 euros from your poket :D cam asa ceva cred |
mor de ras :D=)))))))))))))))
|
sau ca... mai stii u poza aia misto cu u nud, m`am gandit sa`ti fac un desen mare cu ea si am puso pe hi5 ca sa o poti vedea cand ajungi acas daca nu sunt eu la pc.
asta i`am facuto unei tov. a venit val-vartej de la fac direct la me sa ma stranga de gat |
Cumpara-i un medalion sau o bratara ceva cu cristale Swarovsky ... Nu sunt foarte scumpe.. am fost de curand intr-un magazin Swarovsky si Medalion / Bratara / Inel sunt cam la 100 - 150 euro :) .. Fomeile din magazin erau hipnotizatee de-a dreptu' :lol:
|
cumpara-i o haina de blana ( nu scandura ATENTIE ).
|
Quote:
|
Quote:
o gramada de idei traznite si deja nu stiu la ce sa ma opresc...iar o haina de blana costa in jur de 1000 de euro...am eu un copac dar a venit toamna si au cazut euro din el :D |
un tilifon d'ala cu cristale javraroschi sau un vertu :)
vro posheta cu vrun nume mishto ..na ..gasesti tu. |
bun..hai sa ne facem intelesi...bugetul meu se limiteaza si el pe undeva...
numele meu este alex nu JIJI si nu dorm pe bani.chiar muncesc pentru ei.. ma gandesc la ceva normal fara blanuri diamante si posete de peste 500 euro...suntem si noi oameni normali doar ca mi-am propus sa o rasfat putin pentru ca merita dar nu extrem de scump ca isi ia lumea in cap |
Chiar asta vroiam sa ti spun si eu , prea te arunci de la inceput si nu e bine :D . Eu zic ca un ceas frumos ar fi un cadou bun .
|
Quote:
Pt mine si 1 euro inseamna bani ! ;) |
Nu toate surprizele trebuie sa te coste bani :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning