![]() |
Re: sistem HighQuality pt un EVO9 ?
e clar ca trebuie sa ma docmentez serios.
afirm in continuare ca pretul nu este o problema, pt ca este rima data cand imi voi face aceasta placere si prefer sa o fac foarte bine. dar ce imi recomandati voi aici pot gasi undeva in Bucuresti? trebuie sa astept luni de zile? |
Unele din solutiile propuse aici se pot asculta, fie integral sau partial. Poate destul cat sa-ti faci o idee. Fa doua-trei drumuri si vezi ce-ti incanta urechea mai mult. Bafta! Sa ne dai si noua vesti. :)
|
fuscobal,
nu stiu de unde sti tu cu cat se va vinde in Romania gama Revelator de la Scan-Speak pentru ca noi nu am anuntat inca lista de end-user pentru Romania. Gama Revelator are difuzoare si de 4ohmi... de fapt acestea sunt cele care se regasesc si in aplicatiile audio auto... Noi nu vom aduce decat varianta in 4ohmi. Primul import va fi in maxim 1 luna. |
Andrei,
Sisteme Brax/Helix poti asculta daca mergi si vorbesti cu Dl. Ovidiu Fartat - AutoHifiStudio (...sau OmaAlarm), Sisteme Hertz/Audison poti "gasi" la Dl. Relu Olaru - Tottal Motto DLS - Alarm Service... JL - Aquila... Pentru Ground Zero, Scan-Speak va trebui sa discuti direct cu noi si instalarea deasemenea se va face in Turnu Severin, in atelierul nostru. In anumite cazuri, datorita faptului ca vorbim de high-end-uri... livrarea poate dura chiar si mai mult de 1 luna... |
Aaa, nu ofocial nene. Am zis doar ca se pot aduce. Eu chiar astept o pereche de Peerless in 2 saptamani. Ce o sa mai aduci in afara de Scan-Speak ? Trimite-mi si mie pe PM o lista de preturi daca se poate pentru tot ce vei aduce !
|
Quote:
|
Cel mai bine ar fi sa asculti... !! Conteaza ce iti place tie, nu ce recomanda unu'-altu'....tu vei asculta muzica in masina respectiva :) Gusturile nu se discuta ;)
|
salve andrei , in completare la cea ce au scris mai sus alti iti pot recomnda focal utopia 165 w , cu un audison vrx4.300 plus vizita la total motto .
|
Ai primit destinatiile putin mai sus. :)
|
Sunt sigur ca pe om il intereseaza si "greutatea"... ;) Va trebui gandit totul super bine pt ca sa antifoneve kalumea nu cred ca o sa vrea cand o sa vada cam ce greutate are materialul ... (pt ca vb de material BITUMINOS :P ... nu? ) Iar apoi sa dea mii de Euro pe doua difuzoare si un ampificator fara o antifonare buna... Totul este cu dus si intors... daca este dispus la compromisuri pe partea cu greutatea masinii... ;) DAR NU PREA CRED :) Oricum daca te duci la TOTTAL MOTO sigur o sa faci treaba buna !!!
BAFTA !!! |
Difuzoare usoare.... Hertz Space. :) Si cu antifonarea nu e o problema. Depinde cat de "prietenoase" sunt usile.
|
andreitentean, cum decurge constructia sistemului ? S-au ales componentele?
|
Quote:
de ce nu un set de seas lotus seria reference? la o adica sant jumate din pretul utopia si suna si mai bine. daca cineva vrea sa ma contrazica la asta, chiar va rog. am auzit lotusurile timp de 1 luna si jumatate, aproape 2 intr-o masina pregatita SQ, si dupaia am auzit si instalat Utopia in magazinul unde am lucrat. Stiu k pe dansul nu il intereseaza pretul, dar de ce sa platesti mai mult pentru ceva care suna mai prost. Inca ceva, prietenul meu (care are seas) a facut o comparatie foarte detaliata intre cele doua, pe forum.sounddomain.com (daca cineva nu e ferm convins ca am dreptate) |
nu stiu cat de prost suna fata de altele.eu asta am ascultat si asta mi-au placut.eu am dat o parere personala si pana la urma fiecare e liber sa cumpere cea ce vrea.
|
Quote:
normal! intradevar, Utopia suna foarte frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning