![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
Quote:
mai bine caut alta grila...:Dnu se stie niciodata cand ai nevoie de ea... |
una de la magazinele de tuning, e undeva la 150-200 lei...
ca sa incerci (desi ai strica-o) una la shrot e 10-20 lei, plus modificarea te ajunge undeva la 20-30 lei (chit, chit de fibra, smirghel) so? |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
farurile clare nu sunt rentabile dupa mai multe "studii efectuate"...cateva poze cu un eleron in lucru(se va vopsii negru):D
IN CURSUL ZILE DE SAMBATA VOI PUNE SI SPOILERU PE FATA DAR SI ELERONU:D ...iar apoi sa vad cu niste jante pe 15".... In contiunare astept sugestii... m-ar interesa un turometru separat:| .... e mai fain...are cineva?sau ma poate ajuta cineva? mc! |
Salut,
turometru gasesti la magazinele de tuning sau pe net, pe site-urile de tuning; daca vrei varianta cu turometru integrat in bord, cumperi un bord si il schimbi pur si simplu, nu cred ca trebuie alte modificari. Ca un sfat, daca iti permiti, da jos pleoapele si prelungeste capota ;) bafta in continuare |
Īncearcă totuşi să pui pozele ca lumea!...
Turometru găseşti pe site la 100-150RON!... Sau caută aici pe forum pe cineva care dezmembrează Astra F şi cumpărăi ceasurile şi le īnlocuieşti fără niciun fel de modificare... are deja firul tras īn bord!... |
Quote:
ok...ma mai uit pe aici sa vad ce mai gasesc...mc frumos pentru sfat Quote:
ok...caut pe aici sa vad ce gasesc sau pe site-urile de tuning...mc frumos:idea: |
Quote:
La C14NZ-ul meu a trebuit sa trag fir de la bobina, ca nu era tras ! La X16SZ (al unui prieten) nu era firul tras, l-am tras din ECU ! :D |
2 Attachment(s)
Quote:
pana atunci am pus eleronul(voi pune poze curand ) poze cu spoileru...nu l-am pus inca pe masina...probabil luni...azi a fost vopsit...mai e de pus plasa...si cateva mici modificari:) |
Frumusel...sa vedem cum arata pe masina:D
|
1 Attachment(s)
Ar fi putut sa iasa ceva mult mai frumos din acest spoiler dar oricum e bine si asa decat deloc.
Ai fi putut sa astupi locasul proiectoarelor , bandou, la mijlocul barii ai fi putut sa lasi o sinura gaura gen(vezi poza) E doar o parere de a mea,fara suparare. "Nu te poti kk in gustul omului", fiecare cu gusturile lui. Bafta |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina!!! bafta in continuare cu projectul...!!!:D
|
multumesc frumos...maine voi pune poze si cu eleronul...dar si cu spoileru sper...;)..si poate niste jante...:-d
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning