Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/157189-masina-mea-opel-astra-ot-04-fac.html)

Yonutzzz 08-12-09 19:40

Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2873236)
de ce nu iti modifici tu grila?

mda...dar imi e sa nu imi bat joc de ea...
mai bine caut alta grila...:Dnu se stie niciodata cand ai nevoie de ea...

h0rm0n 08-12-09 19:43

una de la magazinele de tuning, e undeva la 150-200 lei...

ca sa incerci (desi ai strica-o) una la shrot e 10-20 lei, plus modificarea te ajunge undeva la 20-30 lei (chit, chit de fibra, smirghel)

so?

Yonutzzz 08-12-09 19:43

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2873236)
de ce nu iti modifici tu grila?
de ce nu incerci sa iti faci farurile clare?

mda...ar fi o ideee foarte foarte buna...dar nu cred ca o voi pune in practica pentru ca niciodata nu se stie cand voi avea nevoie de grila aia...mai bine as lua una de la dezmembrari,sau as lua alta ca cea de la modelul gsi..posibil sa ajung la dezmembrari pentru turometru si atunci voi lua si grila...STIE CINEVA DE UNDE POT GASII UN TUROMETRU SEPARAT?:|

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2873255)
una de la magazinele de tuning, e undeva la 150-200 lei...

ca sa incerci (desi ai strica-o) una la shrot e 10-20 lei, plus modificarea te ajunge undeva la 20-30 lei (chit, chit de fibra, smirghel)

so?

dap....am zis imediat ce aveam in minte..:lol: multumesc:)

Yonutzzz 11-12-09 00:58

2 Attachment(s)
farurile clare nu sunt rentabile dupa mai multe "studii efectuate"...cateva poze cu un eleron in lucru(se va vopsii negru):D
IN CURSUL ZILE DE SAMBATA VOI PUNE SI SPOILERU PE FATA DAR SI ELERONU:D
...iar apoi sa vad cu niste jante pe 15"....

In contiunare astept sugestii...
m-ar interesa un turometru separat:| .... e mai fain...are cineva?sau ma poate ajuta cineva?
mc!

Radu_print 11-12-09 10:07

Salut,
turometru gasesti la magazinele de tuning sau pe net, pe site-urile de tuning; daca vrei varianta cu turometru integrat in bord, cumperi un bord si il schimbi pur si simplu, nu cred ca trebuie alte modificari.
Ca un sfat, daca iti permiti, da jos pleoapele si prelungeste capota ;)
bafta in continuare

GJ 64 GAB 11-12-09 10:11

Īncearcă totuşi să pui pozele ca lumea!...

Turometru găseşti pe site la 100-150RON!... Sau caută aici pe forum pe cineva care dezmembrează Astra F şi cumpărăi ceasurile şi le īnlocuieşti fără niciun fel de modificare... are deja firul tras īn bord!...

Yonutzzz 11-12-09 13:07

Quote:

Originally Posted by Radu_print (Post 2880966)
Salut,
turometru gasesti la magazinele de tuning sau pe net, pe site-urile de tuning; daca vrei varianta cu turometru integrat in bord, cumperi un bord si il schimbi pur si simplu, nu cred ca trebuie alte modificari.
Ca un sfat, daca iti permiti, da jos pleoapele si prelungeste capota ;)
bafta in continuare

multumesc frumos...initial asta am vrut sa fac...dar din pacate spoileru pe fata m-a costat mai mult decat am calculat eu...sper ca anu viitor sa fac aceasta modificare care ii va schimba total aspectu...
ok...ma mai uit pe aici sa vad ce mai gasesc...mc frumos pentru sfat

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2880982)
Īncearcă totuşi să pui pozele ca lumea!...

Turometru găseşti pe site la 100-150RON!... Sau caută aici pe forum pe cineva care dezmembrează Astra F şi cumpărăi ceasurile şi le īnlocuieşti fără niciun fel de modificare... are deja firul tras īn bord!...

Imi cer scuze...chiar nu mi-am dat seama...PROMIT CA PE VIITOR SA PUN POZELE ASA CUM TREBUIE:cry:

ok...caut pe aici sa vad ce gasesc sau pe site-urile de tuning...mc frumos:idea:

h0rm0n 12-12-09 13:28

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2880982)
fără niciun fel de modificare... are deja firul tras īn bord!...

tin sa te contrazic !

La C14NZ-ul meu a trebuit sa trag fir de la bobina, ca nu era tras !
La X16SZ (al unui prieten) nu era firul tras, l-am tras din ECU !

:D

Yonutzzz 12-12-09 23:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2884551)
tin sa te contrazic !

La C14NZ-ul meu a trebuit sa trag fir de la bobina, ca nu era tras !
La X16SZ (al unui prieten) nu era firul tras, l-am tras din ECU !

:D

aa....oki...ma mai interesez si eu...si inca sunt in dubii...mai am ceva de munca pe la masina...am gasit turometru...:D acu sa vad cum fac cu banii si sa il montez...

pana atunci am pus eleronul(voi pune poze curand )

poze cu spoileru...nu l-am pus inca pe masina...probabil luni...azi a fost vopsit...mai e de pus plasa...si cateva mici modificari:)

Mimi17 13-12-09 08:55

Frumusel...sa vedem cum arata pe masina:D

PDV_1989 13-12-09 10:11

1 Attachment(s)
Ar fi putut sa iasa ceva mult mai frumos din acest spoiler dar oricum e bine si asa decat deloc.
Ai fi putut sa astupi locasul proiectoarelor , bandou, la mijlocul barii ai fi putut sa lasi o sinura gaura gen(vezi poza)
E doar o parere de a mea,fara suparare. "Nu te poti kk in gustul omului", fiecare cu gusturile lui.
Bafta

Yonutzzz 13-12-09 11:44

Quote:

Originally Posted by Mimi17 (Post 2886725)
Frumusel...sa vedem cum arata pe masina:D

;)sa vedem...luni il voi pune si voi face cateva poze.

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 2886839)
Ar fi putut sa iasa ceva mult mai frumos din acest spoiler dar oricum e bine si asa decat deloc.
Ai fi putut sa astupi locasul proiectoarelor , bandou, la mijlocul barii ai fi putut sa lasi o sinura gaura gen(vezi poza)
E doar o parere de a mea,fara suparare. "Nu te poti kk in gustul omului", fiecare cu gusturile lui.
Bafta

NU A AVUT PROIECTOARE...nu am facut eu poze sa vezi clar...dar alea nu sunt de la proiectoare...vom vedea cum apare si pe masina apoi sa imi zici daca iti place;)..mc oricum pentru sfat..e frumos si asa cum ai zis tu...

PDV_1989 13-12-09 12:04

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 2887027)
NU A AVUT PROIECTOARE...nu am facut eu poze sa vezi clar...dar alea nu sunt de la proiectoare...vom vedea cum apare si pe masina apoi sa imi zici daca iti place;)..mc oricum pentru sfat..e frumos si asa cum ai zis tu...

Mi-am dat seama ca nu a avut proiectoare deoarece nu e decupata partea aceea, dar daca te uiti la bara se vede unde poti monta proiectoarele...Sunt curios si cred ca va da bine pe masina ;) Npc. Bafta!

electric_style 13-12-09 21:42

frumoasa masina!!! bafta in continuare cu projectul...!!!:D

Yonutzzz 14-12-09 00:07

multumesc frumos...maine voi pune poze si cu eleronul...dar si cu spoileru sper...;)..si poate niste jante...:-d

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning