![]() |
Re: Grande PUNTO by LESTER
e misto rau!
dar pretul la bara fata(88e) mi se pare prea mic in comparatie cu bara spate(226) |
E reusit, atat ca model de serie dar mai ales modificat
Nu sunt sigur insa de rostul pleoapelor... nu fac altceva decat sa micsoreze suprafata farurilor |
Interesant...imi place...
|
Un Fiat destul de interesant daca stam si ne imaginam cum arata un Grande Punto stock. Nota 10+ pt vopsea
|
mie mi se pare foarte fain tuningat ...
cu foarte mult stil ... singurul lucru .. care putea sa-l faca si nu l-au facut ... prerea pea .. e caputeau scoate emblema aia cu fiat din grila fatza ... da asta ii doar o chestie de gust in rest nota 11 ;) |
5 Attachment(s)
Ceva mai nou
Attachment 93701 Attachment 93702 Attachment 93703 Attachment 93704 Attachment 93705 ceva mai bun sau:peace: emblema ti-o poti da jos singur masina sä o ai8) |
pretul din cate am inteles o sa ajunga in jur de 10.000 !daca nu ma insel !!!!
|
Quote:
masinutä la 5 stele,este cea mai vindutä masinä in Europa. |
da la pretul masini ma refeream dar nu stiam exact!ms pt informatie!styi e masina f buna din pct meu de vedere....vroiam sa dau stilo si sa imi iau unu ...dar ....parca nu imi vine sa ma despart de stilo:P
|
super super super tare ........
|
Mie nu imiplace ce au facut, liniile nu mai sunt asa de clare, au stricat tot aspectul masinii. Dar asta e parerea mea.........
|
misto "buburuza" :D
|
este ok eu am luat sport cu 95 cai ..rosie e buna dar in drum spre casa am dat putin mai tare merge intradevar dar incepuse sa miroase si imi aparea warning pe tablou.....e buna cu genti de 17 cauc205/45....asr..eps...la pretul de 14500 este ok eu cred ca se merita dar interiorul este cam ieftin,sub capota niste cabluri made in romania...cam prea mult plastic la motor....asteot sa fac rodajul si mai vorbim
|
e mai frumusel asa decat el original
|
Mai frumos kit-ul de la MS Design!Bine acum fiecare cu gusturile lui!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning