![]() |
Re: Colin McRae DiRT 2
1 Attachment(s)
ma poate ajuta cineva ?? cand deschid jocu imi da asta datimi add pe mes
stefan_cosac Multumesc anticipat |
Foarte misto joc. Grafica buna... damage bunicel dar un numar prea mic de masini. Si masini care nu au ce cauta intr-un astfel de joc. Adica acel Z4M... e masina de circuit... .?!
Ce cauta pe macadam/rallycross ?! Sau HummerHX care e concept ?! Sa bage atunci si skoda yeti. Deci trebuie mult mai multe masini... mai ales pentru rally caci acolo ar trebui sa fie tot ce-i mai bun... |
Cauta pe google si vei vedea ca exista versiune preparate ptr off-road si ptr Z4, si ptr 350z, si ptr Solstice si altele care mai figureaza in joc.........
|
Quote:
|
Jocul e facut de catre americani, cu ajutorul americanilor, pe baza un campionat american si cu piloti americani in el.................deci, intelegi tu ;)!
In orice caz, un joc de nota 10 dupa parerea mea........... |
Cam la asta vroiam sa ajung. Nu prea mai are legatura cu McRae.... decat cu numele si cu o cursa in memoria lui al naibii de grea (in care participa chiar si Rossi cel virtual :lol:)
|
Aviz amatorilor gen crazy rock si X3M_5P33D3R : nu aveti voie cu torrente pe forum !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
buna ziua m-ar interesa si pe mine o pb bine cunoscuta cu salvarea dupa ce bag contu imi cere un cod ca si la instalare ,mil puteti da si mie cineva?
|
@papu97 - ai pe prima pagina niste postari in care este explicat in mare cum se rezolva problema. Daca nu reusesti da-mi un pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning