Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Semafoarele Racing... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/157145-semafoarele-racing.html)

barbosa 07-12-09 21:03

Re: Semafoarele Racing...

cum stai tu cu automata , asa poate sta si altu in a1a cu picioarul pe ambreiaj 5-10 secunde. In mod normal si tu ar trebui sa o scoti din D cand esti la semafor ( e recomandat ) deci te aflii in aceeasi situatie ca si cel cu manuala..si tu faci miscare de mana la schimbator si de picioare la pedalier. In plus de asta automata are un lag, majoritatea daca ai condus mai multe , au un zvac franeata si apoi pleaca.. au un lag.. in fine cel putin asta am observat eu care am si manuala si automata si am condus mai multe.

Personal imi convine mai mult automata dar, in cele spuse de tine nu esti cu nimic mai presus la semafor ... in fine parerile sunt impartite.

Cat despre aceste semafoare nu le vad rostul atata timp cat sunt secundele.

Spark 08-12-09 17:40

timer din ala sus care iti arata cate secunde mai ai mi se pare poate mai eficient si mai normal, si care e deja folosit in mai multe parti
asa ca nu vad rostul pentru care sa o complici cu "semafoare racing ... "

FLAME 13-12-09 12:28

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2872854)
timer din ala sus care iti arata cate secunde mai ai mi se pare poate mai eficient si mai normal, si care e deja folosit in mai multe parti
asa ca nu vad rostul pentru care sa o complici cu "semafoare racing ... "

semafoarele racing or sa le dea soferilor impresia ca sunt la curse auto:lol:....nici mie nu mi se pare cine stie ce inovatie.mai rau e in intersectiile care sunt circulate,dar nu exista niciun fel de timer:x

chelloo83 15-12-09 20:28

La ce ajuta acest semafor cand stai blocat in trafic? Cand faci 2 ore de la Arcul de triumf pana pe Victoriei?

nicholas 15-12-09 20:42

Exact unde ai nevoie de ele acolo nu sunt.

HoricutzWSR 18-12-09 11:51

:| ce prostie de topic...semafoarele in oradea sunt toate asa, si cu timer si cu gradatiile alea care se sting succesiv...

topser 22-12-09 23:58

aiurea ,astia nu stiu ce sa mai scoata....

CyberCSX 27-12-09 10:12

@ barbosa

la automata, lasīnd-o īn "D" nu faci alt ceva decīt sa menti o anumita presiune de ulei īn circuitul de ventile, fara nici un fel de uzura mecanica. La ambreiaj e alta mīncare de pese.
Daca o automata la plecare frīneaza, īnseamna ca are un defect de reglaj īn sistemul de ventile (supape daca vrei sa l-e spui asa).
La 99% din automate (dupa ce ai cumparat o masina noua automata) la cel mult a 3's revizie trebuie reglate ventilele deoarece si cutiile astea "se rodeaza" la fel ca motorul si trebuiesc īntretinute. ;)

@ chelloo83

Atīta timp cīt posesorii auto considera ca trebuie sa mearga cu masina si 10 metri dupa colt la chiosc sa-si cumpere tigari, circulīnd astfel inutil, poti sa ai īntr-un oras infrastructura lui dracu si semafoarele lui peste ca tot bara la bara mergi. Asta nu este numai Īn Bucuresti asa ci peste tot fara nici o exceptie. Bineīnteles aici mai trebuie sa ti cont si de DISCIPLINA care īn unele tari lasa foarte de dorit iar Romānia face parte din aceasta categorie de tari.
Īn ceea ce priveste Bucuresti, asta este un oras la fel de tīmpit ca Düsseldorf fara nici o deosebire.
Īnchipuie-ti ca in Düsseldorf sīnt tīmpiti ce-si parcheaza masina pe linea de tramvai si merg la cafenea. Vine tramvaiul, iese din cafenea, se da pe banda a doua cu avaria pusa, blocheaza traficul pīna trece tramvaiul si ulterior o pune iar īnapoi unde a fost, pt. urmatoarele 10 minute pīna vine urmatorul tramvai.
Eu, cīnd e vorba sa merg la Düsseldorf, am ajuns sa prefer trenul īn locul masinii ca mi-e groaza de orasul ala chit ca am locuit 4 ani acolo.
Trenul are 2 statii si face exact 10 minute. Cu masina īmi trebuie cel putin o ora pt cei 30 de km iar īn oras......... nu mai vorbesc ca si pe jos sint mai repede.

Racer_e30 29-12-09 21:17

e o mare porcarie da e de apreciat "un pic"
pe romana de exemplu mai pe dupa-masa e ft aglomerat verde sau rosu tre sa stai dupa gabor sa-ti dea drumu ... deci nu vad sa fie practic da in fine...poate in ale zone mai libere se merita ... cu banii dati pe semafoare mai bine faceau un sistem mai bun pentru astea care exista la pod constanata e mereu dat peste cap ...

Daniel_DRV 06-01-10 19:09

Fara sa supar pe nimeni :
Cine a spus sau unde scrie ca se vor monta in Bucuresti sau in vreun oras al Romaniei ?
Cred ca mai bine cititi primul post de cateva ori .....

chelloo83 06-01-10 19:39

@ CyberCSX stiu ca totul tine de disciplina in cea mai mare parte. Sincer nu am stat 4 ani in Dusseldorf, dar nu am vazut ce ai descris tu, nu spun ca nu e adevarat ce spui...

barbosa 06-01-10 21:55

CyberCSX ai si tu ceva dreptate:) in fine

87MTX 06-01-10 23:16

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2864722)
......si o serie de mentalitati preconcepute precum ca automata este pt. incapabili, handicapati, bosorogi etc. dar asta e complet gresit.

Exact pentru asa ceva au fost facute hidramatele ! inventatorul era schiop de un picior, deci pentru asa ceva s-a inventat.....

julaikos 06-01-10 23:41

asta nu inseamna ca sunt transmisii proaste,fiecare e liber sa aleaga daca mesteca mamaliga sau doar tine de volan si accelereaza ;)
si semaforu isi face treaba,fie ca stai in caruta,masina sau pe doua roti :))

CyberCSX 06-01-10 23:49

@ chelloo83

Cīnd ai stat īn Düsseldorf?
tot sectorul Gustav Adolf Strasse, "Zubringer-ul" din Handweiser / Herd dinspre Neuss (unde circula si linea lui U 75), pe B 8 cum intri de la Aqua- Zoo --> Golzheimerplatz ---> Kennedydamm spre centru sīnt cu semafoare Count-down.

@ 87MTX

Mi se pare mie sau ai scris numai asa sa te afli īn treaba?

Dupa tine inventatorul Joseph Bramah care a inventat primul sistem de transmisie hidramat īn anul 1795 a fost handicapat, mi-e clar de ce fel de scoala ai facut la ai tai 22 de ani.
Ar trebui sa te mai controlezi putin īnainte de a scrie niste tīmpenii uriase sau cel putin verifica-ti informatiile īn istoricul de pe wikipedia ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning