![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
la mustang ,dece nu iti fac portbagaju sa se deschida? daca il pilesti umpic partea de deasupra lui se va deschide
|
Quote:
Multumesc pentru apreceri, am sa continui maine cu una din masinile la care visez de cand aveam 12 ani,model care il am dubluri, dar intentionat :-D , mai exact Dodge Viper. |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Pentru astazi cele doua vipere :-D
3.Dodge Viper RT/10 Bburago 1/24 , a fost primul meu kit car :-D 4.Dodge Viper GTS Coupe Bburago 1/24 |
Super misto amandoua! ;) Imi plac si mie la nebunie Viperele, dar cum ziceam si pe thread-ul meu de prezentare, ai grija cum umbli cu ele, sa tii antiviperinul la indemana :lol:
|
Multumesc. Antiviperinul e o necesitate si la 6 cate am eu in total sincer imi era frica ;)
|
9 Attachment(s)
Astazi termin seria 1/24 si incepem cu cele din 1/43. Doua muscle cars si azi pentru ca in mare parte americancele predomina la mine :-D
5.Dodge Charger SRT8 2006, Maisto 1/24 RC :-D 6.Dodge Magnum R/T, Maisto 1/43 |
Frumoase , desi sunt adepta a scarii 1.18 :)) , succes in continuare !
|
Quote:
|
Fain Charger ai! :D Vad ca tu le-ai luat invers fata de mine prezentarile, de la alea mai mari la astea mici. :)
|
Quote:
|
In noul an, adica 2011 nu? ;)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Pentru azi trebuie iar antiviperinul, 3 vipere mai micute si totodata penultima zi de 1/43. Maine incheiem 1/43 si incep , cu dedicatie pentru VENOX, colectia de Mustang HW. 7.Dodge Viper GTS Coupe , Bburago 1/43 8.Dodge Viper RT/10 , Bburago 1/43 |
Faine si viperinele astea, le detin si eu. Multam de dedicatie, astept sa vad mustangii :D
|
11 Attachment(s)
Pentru astazi ultimele 1/43 rosii si frumoase ;)
9.Shelby Series 1 , Bburago 1/43 10.Chevrolet Corvette , Bburago 1/43 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning