![]() |
Re: Piaggio SI (troscariciu meu)
Quote:
|
Quote:
apropo: cine imi da si mie un stiker 4tuning:-) |
Imi pare rau dar nu stiu ce se intampla de nu ma lasa sa fac poze asa ca voi incerca maine sa le trimit. L-am curatat pe tot cat de bine am putut i-am dat jos aripa de pe fata ca trebuie sudata(a taiat-o un cretin inainte si dupa ce a vazut ca ii sare namol in fata prins-o la loc in suruburi), iam dat jos saua care nu am apucat sa o curat si iam refacut instalatia electrica care sper de data aceasta sa functioneze si multe altele... si ma scuzati in legatura cu linkul care l-am dat mai inainte era de la un forum(sigur stiati) cel corect este acesta www.piese-scutere.ro :D
|
9 Attachment(s)
.....
|
Nene,la look am eu o idee
Scaun tapitat alb, un electric orange in loc de acel albastru Si jantele albe,iar in legatura cu aripa nu te mai complica cu suduri si vrajeli incearca sa cauti alta,e mai bine asa Bun,incearca sa scapi de farul ala mare (zici ca e far de raba:lol:) cauta unul mai mic pe led In rest numai bine ca idea e buna...:D |
1 Attachment(s)
in legatura cu farul as vrea ceva ca in poza de mai jos, ce culoare sa optez nu stiu si nu as tapita cu alb saua pentru nimic in lume. e frumos stiu da prea mult trebuie sa am grija sa nu o murdaresc.stai linistit ca aripa mi-o sudeaza taicamiu(e tinichigiu auto la o reprezentanta) si mi-o si vopseste neagra
|
Daca ar fi sa iti iasa ca in poza ar fi foarte bine.
|
sa stii ca imi place cel din poza de jos,in afara de culoare bineinteles
|
Mie imi place foarte mult culoarea, defapt o ador, si daca ar fi al meu i-as face jentile albe :D
|
Super,super culoarea!!!Spor la proiect!!Anuntane cu ce ai mai facut!!!!!!:)Si o parere nu face saua alba ca dupa aia tot nu o sa plangi bineinteles in romania nu tine nimic!!!:))Gandaste-te bine!!:D:D:D
|
1 Attachment(s)
deci in privinta culorii m-am hotaratva fi albastra(o culoare putin mai deschisa)si jentile negre(initial am vrut albe dar...) cu buza verde deschis si putin si din aripa fata daca nu chiar jumatate:D
|
Jante nu jenti ! Succes cu bicicleta,am avut vreo 20-30 de astea,le vindeam.
|
Quote:
|
Frate, deeci, daca iese ca in poza e super-frumos.....
Nu ma refer la culoare, ci la tuning. Multa bafta!! |
Are dreptate quick, daca ai grija crede-ma ca il tii curat, de exemplu la mine si la malaguti si la aerox, acum, am scaunul alb, si e curat tot timpul, si circul in fiecare zi cu scuterul, trebuie doar ca macar o data pe saptamana sa il speli,sa freci pe el unde e murdar, si il vei tine curat. Nu e greu, trebuie doar sa vrei, si sa iti placa ceea ce faci. ;) Scz de offtopic ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning