![]() |
Re: E34 - Al meu e34
sunt prietenii mei.avand in vedere k imi ofera toate piesele necesare pt aceasta masina e normal sa fiu si eu baiat finutz
|
hmmm mergea bine aseara pe drif on snow la IKEA :D
|
pai dak nu am stiut.veneam si eu acolo
|
joi am primit chiuloasa de la rectificat.am bagat ghiduri noi, supape , semeringuri la supape, axa noua,nasturi la tacheti etc.asteptam sa mai facem niste banuti sa ne putem apuca sa il inchidem
|
nimic nou la masina ? sunt curis tare... urmaresc thread-ul asta de la inceput.
|
nimic nou la masina ? sunt curios tare... urmaresc thread-ul asta de la inceput.
|
nimic inca ca nu mai am timp nici sa respir si nici bani.recent am comandat tot setul de garnituri pt motor si astept sa vina
|
3 Attachment(s)
cateva poze:D
|
maine ma duc sa iau setul de garnituri la motor:D.sper k saptamana viitoare sa ma apuc sa ii fac si articulatia fata k a inceput sa cam troncane
|
2 Attachment(s)
garniturile, segmentii si cuzinetii.sa facem rost de bani acum sa platim manopera si sa il inchidem:D
|
sper sa pot face maine o combinatie si sa iau amortizoare fata.daca nu o las cateva zile pe capre si le duc la incarcat
|
tocmai am terminat de pus leduri in plafoniere.sper sa apuc sa le montez maine si sa revin cu niste poze:D
|
am luat amortizoare,flanse cremaliera la directie:D.si dupa asta dak tot troncane iau toate basculele:D.cu plafonierele inca ma chinui sa sper sami iasa
|
4 Attachment(s)
am montat azi amortizoarele pe fata.am luat si o pereche de arcuri verzi.cremaliera de directie(sper ca mam exprimat corect)si ca sa fie meniul complet tija de la amortizor e mai lunca decat la amortizorul original.sper sa am chef maine sa ma apuc sa demontez iar
|
gata.am terminat.sta super bine pe strada:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning