Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   my carrr (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/156664-my-carrr.html)

bogdanionut 02-12-09 19:32

Re: my carrr

lasa frate ca imi vind jantele cu cauciguri si imi cumpar un xsara ca al tau dar de culoare roz bombon

motzu 02-12-09 19:47

frate cei cu tuningu asta?????:lol::lol::lol::lol:
ce intzelegi tu prin tuning?
cum sa faci japan style.....pe opel....cum sa faci asa ceva bossss????:cry:

bogdanionut 02-12-09 19:51

eu nu vad nici o regula ,daca vreau fac japan stile pe o dacie nimeni nu imi poate interzice asta si mai ales la un v6 de 3 litri

RIcKO 02-12-09 19:55

Quote:

Originally Posted by bogdanionut (Post 2856419)
eu nu vad nici o regula ,daca vreau fac japan stile pe o dacie nimeni nu imi poate interzice asta si mai ales la un v6 de 3 litri

pentru a face japan style pe dacie cauta la sectiunea KITCH sunt pagini intregi de unde te poti inspira;)

L.E cand ai visat motorul ala de 3 litri pe opel?

motzu 02-12-09 20:00

ai dreptate nu e o regula......tuningu nui o regula potzi sa faci ce vrei cu banii tai....dar ce ai facut tu.....ii urat!
bafta in continuare cu ce vrei sa faci......dar la calibra nui fa japan style ca o faci nava spatziala ::shock:

bogdanionut 02-12-09 20:10

da mi o idee te rog
fii mai explicit
la tuning nu asta e scopul sa faci din o masina un OZN

bogdanionut 02-12-09 20:15

VERE ESTI AFON SCUZE CA ZIC DAR AI DE 3 LITRI 2,5 LITRI SI ASA MAI DEPARTE
DAR NU UITA DE VARIANTA3.2 TURBO ASA CA MAI CITESTE

RIcKO 02-12-09 20:22

vi aici cu motoare gts ...si balarii...stiu ca sunt mah dar nu stiu sa fi fost pe modelul asta de vectra
cu motor de 3 litrii sau cu motor de 5,5 masina este in pom si nu stiu cum ai sa o cobori de acolo

bogdanionut 02-12-09 20:44

nea nu ai vazut poza cu motorul ala galben ,tataie e un V 6 MV de 3 litri si vezi sa nu iti cada ceva din pom in cap
iar cealalta poza e un V 6 de 2.5 litri de pe un omega asa ca lasa pomi cu maimutele nu cu masinile
iar tu nu poti sa spui prea multe ca ai o masina oarecare,ca a ta sunt sute,:
asta e farmecul la tuning personificare si nu are limite sau bareme o faci cum iti place tie nu la alti:D:D:D:D:D:D:D:D

bogdanionut 02-12-09 20:48

daca tu zici ,tu ce ti-ai facut la masina ta mai special.referitor la tuning vizual

RIcKO 02-12-09 20:49

bravo tata...baga mare: fa tuning :d......sincer sa fiu nu imi doresc tuning ca al tau nici p gratis..:d.....si hai sa incheiam ca deja ne-ai aratat tuningul tau :d

motzu 02-12-09 20:54

2 Attachment(s)
asta numesc eu tuning!!!

bogdanionut 02-12-09 20:55

nu stiam ca o sa te superi initial credeam ca forumul asta iti aduce cunostine prieteni .oricum tot ce imi doream era sa impartasesc cunostinte si sa mai acumulez cite ceva dintre a celorlalti colegi.
nu sa incepem cu tiganie ,pomisi alte cele .
oricum imi cer scuze de deranj si sper sa mai vb .mersi pentru atentie

bogdanionut 02-12-09 20:58

da ai dreptate dar sunt cam multe modele cu acelasi body kit,nu crezi ?eu caut ceva mai neconventional mai ciudat si totusi ciudatul atrage atentia,nu?

bogdanionut 02-12-09 20:59

arata o vectra b tunata frumos

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning