![]() |
Re: Cluj Street Racing - Intrebari legate de club
Buna !
sunt si eu un pasionat de masini, si as vrea sa stiu daca ma luati si pe mine in club? |
mah,tu vrei sa iei bataie???
|
Am vb cu el...plictiseala e mare :)...mai lasam posturile astea trei vreo 2-3 zile...si dupa aia le mutam...nu cred ca se se supara nimeni...
|
Quote:
daca ma cer afara????? de la ce sa ma cer afara???? ce ai facut tu ca sa nu te ceri afara ??? altceva dacat sa duceti oamenii cu zaharelu' sa fie clar nu exista nici un club CSR si pana nu o sa existe nu cred ca-i frumos sa tot umblati cu abureli. exista un srl cu care de altfel nu avem tangenta nici unul dintre cei care am avut visu ala de demult............asa ca draga prietene nu ma lua pe mine cu chestii d-astea .....cu doua fete?????? nici nu ma obosesc sa iti mai raspund la chestia asta asa ca pana n-o sa fie ceva clar negru pe alb.....nici sa nu incerci sa mai raspunzi la posturi de genu asta ...si n-am zis-o sa te supar pe tine in special |
Numa bine la toti. Am vrut sa zic si eu ceva in legatura cu CSR.... pt cei ce au scris in acest topic "ma primiti in csr?" nu cred ca aveti unde sa fi-ti primiti. De curios poate sa-mi zica careva care o fost acceptat in "club" ce o primit / facut? o strangere de mana ,"felicitari esti in club".......atata? Sau abtibildu cu csr ii "formalitatea" de intrare in club ?
I-mi pare rau pt cei pe care i-am jignit sau le-am stricat afacerea dar nu m-am putut abtine mai ales cand o si venit vorba de asta. Am vrut si eu acest club la fel de mult ca voi (chiar daca nu sunt din cj) dar am vazut ca nu se ocupa nimeni si am lasat-o balta . Bafta cu clubu ........ sa traiti bine :) :) |
REPET :Nu am vrut sa deranjez pe nimeni , mi-am zis o parere apropo de ce o zis NUI-u... repet asta ca sa-mi sara careva in cap ca am ceva cu CSR-u.
BAFTA |
stiti voi de de mult, vorba aia lu' Vio... "CSR e o utopie"
|
si totusi cum poti ajunge sa fi inscris in club??
|
Vreau sa intru si eu, cand e urmatoarea intalnire?:rolleyes2
|
o intreabare:??? mai sunt stickere cu CSR in piata marasti :)))))))))??????????
|
Bai fratilor multe pareri pro si contra dar vreau sa va spun ca totusi e o idee buna cu csr-ul cel putin exista un club.Probabil ca pe viitor vor face mai multe pentru membri nu se stie dar ideea este ca mai bine cu csr decat fara.In urma cu cu cativa ani nu exista club si cei pasionati de masini nu aveau posibilitatea de a sa intalni si discuta asa cum se face acuma iar daca vroiai sa dai si tu o linie ...era umpicutz cam greu.Asa ca bafta cu csr-ul si ar fii frumos sa va faceti simtita prezenta mai des.
|
mersi de sustinere
|
2 Attachment(s)
la intrarea in clubul csr m-am gandit si eu ....sunt major posed permis de conducere si am un fiat punto de care sincer sunt mandru !:D
Dar inca ma abtin deoarece doresc sa achizitionez mai intai un punto hgt cu motor 1.8 16v 131 cp si abia apoi sa cer permisul de a intra in club dar pana atunci daca se poate ash dorii sa particip la cateva intalniri sa vad cam despre ce e vorba ! multzumesc anticipat ! Keep up the good work ! By the way, masinutza mea acum: |
cu asa ceva se poate intra.......si am si un pic de muzica
!:D |
sal ,de tine vorbea calin v6..lol trimite un nr de tel pe privat
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning