![]() |
Re: Golf.5 Vs. Astra.H Vs. Megane Hatch Vs. Kia Ceed ??!!
si fereasca d-zeu sa crape ceva...
|
Quote:
|
vorbind de frumusete in cazul meu as face asa :(parerea mea si gusturile ,mele)
1.Kia Ceed 2.Astra.H 3. Golf.5 4. Megane Hatch |
Quote:
Laud ce am/am avut eu, pentru ca despre alea cunosc. |
Quote:
Daca romanii cumpara tigari asta inseamna ca sunt bune? nu . Dar daca romanii cumpara prajituri sunt bune? pe moment. N-are nici un sens, nici o legatura! Da nemtoaicele sunt bune,, ba chiar foarte bune ! PS (d) : la cate masini ai adus din germanica , nu puteai sa iti faci o idee despre ele ? |
Quote:
FOARTE BUNE NEMTOAICELE!:lol::lol: |
Quote:
LE : Daca tot vrea Kia, de ce nu se uita la Pro Cee'd ? Aia arata chiar ok. |
Quote:
</td><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td> </tr> </tbody></table> <script language="JavaScript"> MenuController.getInstance().bindHandlers($('zoome dInMenu'),{"zoomedInMenu":{"on":"#F7F7F7","off":"# BDBDBD","link":"#000000","border":"#000000"},"btn_ decorateimage_menu_in":{"on":"#E3E4E6","off":"#F7F 7F7","link":"#000000","border":"#000000"},"btn_sha re":{"on":"#E3E4E6","off":"#F7F7F7","link":"#00000 0","border":"#000000"}}); </script> <script language="JavaScript"> FullViewMenuController.getInstance().bindHandlers( $('zoomedInMenu'),'in'); </script> <!-- maxContainerWidth: 600 maxContainerHeight: 400 minContainerHeight: 400 mediaWidth: 420 mediaHeight: 335 scaleToContainer: 1 --> https://i2.photobucket.com/albums/y17.../ugly-girl.jpg Si italiencele !! |
ce discutie de toata minunea, jur =))
|
Quote:
|
Sau invers.
Tu ai spus "tocmai ca nu crapa". Sau ai probleme la intelegerea / folosirea unor termeni. Poate ai vrut sa spui "Este o masina destul de fiabila si sansele sa pice ceva la ea sunt destul de mici" si nu ti-a iesit ? |
pana la urma omul vrea sa isi cumpere o masina de 10.000 euro si acum fiecare cu gusturile lui nu neaparat ca una e mai buna ca alta pana la urma sunt asemanatoare ca performante . Eu am mai zis Golf V deoarece si eu o sa-mi cumpar un Golf V GTI full care mi se pare o masina frumoasa si cu interior prietenos chiar daca e nemtoaica , nu mi-as lua un Astra si nici un Leon ca nu imi plac cum arata . Noi trebui sa argumentam la 10.000 nu la 20.000 si nu au rost aberatiile
|
Imi place cum specifica lumea "full" :)) - nu-i full n-ai valoare
Daca omu' ar fi destept, ar pune inca 1000-1500 si-ar lua un cee'd nou si ar iesi cel mai bine. |
golful 5 sh gaste ceva calumea in 10.000 euroi .....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning