![]() |
Re: BMW E30 Meeting - Ploiesti - 13 dec 09
Prezent...va rog sa-mi amintitzi si mie unul in ziua aia ca sigur o sa uit...
E30-TURBOPOWER!!!!!!;) |
Am mai vb eu cu cateva masini de pe langa Ploiesti...
O sa incep de joi sa vorbesc de locatii...mai mult ca sigur o sa fie cu gume sparte dar sa fim legal :) |
Prezent...nu cu ursul meu, ca isi schimba blana (e la vopsitorie), cu un prieten.
|
1 Attachment(s)
Va asteptam :D
|
:Dcred ca o sa vin si eu pana la urma sper sa apuc sa termin modificariele la motor pana atunci
|
Quote:
|
Pai oricum vin sa te iau eu pe tine... ;) Asta daca nu te vinzi la Donu.
Hai sa discutam in alta parte,nu aici ca e pacat...hai sa facem si noi ceva... |
1 Attachment(s)
Vin si eu cu ... Ursu' Kawasaky :peace:
|
1 Attachment(s)
o sa incerc sa ajung si eu , daca nu cumva ma fac de ras cu puturosu asta.... :-<
|
sper sa ajung si eu sa pot reprezenta "ursarii" din balotesti...(ei sunt mai numerosi asa dar... sunt scosi in ploaie!! :)
|
deocamdata stam cam asa:
1.B-86-BOH 2.PH-69-PLM 3.PH-11-MOM 4.B-89-EVL 5.PH-99-MOM 6.B-89-NBL 7.B-39-WWV asteptam lista cu ursii lui lucian....iar care mai apare....sa se treaca pe lista |
O sa avem 2,3 masini care nu prea le vedeti pe strazi...
Am mai intalnit posesori de masini la meeting'uri care zic ca vin ei , cu inca enshpe prieteni si nu s-a prezentat nimeni, deci va rog sa posteze prezenta doar cei care vor sa vina sigur + o poza cu masina! Pana atunci la mai multi ursi. |
1 Attachment(s)
SAR PUTEA SA AJUNG SI EU
|
tin sa corectez pe EMH , NU sunt 25 de ursi in campina , baicoi si ploiesti (adunati)
Sunt peste 30 doar in Ploiesti , dintre care 21 apartin membrii forumului (iti fac lista daca doresti sau daca nu o gasesti la bmw_motorsport pe topic> BOHu') dintre care 2 masini sunt incapabile de a se prezenta deoarece se lucreaza la ele. In rest ar fi foarte frumos sa apara toti , vad ca lumea se anunta , eu sper sa aveti parte de ceva frumos ca e pacat sa nu vina multi. Imi pare rau ca nu pot participa deoarece eu apartin de VW :D Bafta cu ce va doriti sa faceti ! P.S. Griffo , ai o bila alba ! Ai crescut in ochii mei :D nu e draq asa de negru cum se spune :D bravo mah , marfa ideea |
Trece-ti pe lista si ursu' lu' Fane de la Garaj.
PH-18-TRW va fi prezent si el. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning