![]() |
Re: mondeo st220-primul de pe aici...cred
Quote:
|
Ft frumoasa masina !! sa o stapanesti sanatos si fara incidente!! La mai multi cai !
|
mondeo pentru ca asta era singura masina cu 70000 km la bord,2003 an si doari super multe in affara de 226 cai....singura masina care sa coste 13000 euro...la 13000 imi luam golf 5 troaca....asa ca......
|
S-o stapanesti sanatos Gabule....nu stiam eu a cui e masina si ma uitam ca prostu cand m-ai claxonat ! :D
S-o conduci fara incidente ! |
2 Attachment(s)
cam asa arata masina acum....
|
Quote:
a iesit misto masina s-o stapanesti sanatos |
marfa! erai bou daca iti luai golf in loc de mondeo...
|
in primul rand sa o stapanesti sanatos! masina este perfecta si nu cred ca are rost sa o tiganesti cu folie! asa cum arata si eu stiu cum arata un mondeo ca al tau , nu ii mai trebuie nimik ,ba da un sofer foarte bun care stie cum sa se dea cu ea la adevarata ei valoare!!!:lol: pacat ca aici nu ai unde.:evil:
iar la motor ......ce zic daca ala nu te multumeste si simti nevoie de mai mult.....:?: :?: :?: dute cu ea numai la BAIETI AUTORIZATI!!!! si care stiu ceva despre tunning la motor. pastreaz-o sanatos si mai ales sanatoasa!! drum bun! |
lau misto masinutza :) sa ai grija de ea sa nu patzeasca ce a patzit mondeo lu varu`meo :)
|
chiar misto masinutza! ce mai faci la ea pe viitor?
|
Quote:
p.s. jantele dau super pe masina ;) |
Super tare mesina su folie si triple negre ....;)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ne placute De o vreme incoace a inceput sa imi place modelul asta de mondeo prea mult :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
gabule???....cand scoti masina din service???? on-topic:pune ba si tu poze cu navigatia aia!!! |
Quote:
|
[QUOTE=ursu30]in primul rand sa o stapanesti sanatos! masina este perfecta si nu cred ca are rost sa o tiganesti cu folie! QUOTE]
prea tarziu :D masina are folie deja si arata mai misto ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning