![]() |
Re: Renault laguna 1 cosmetizata putin 1.6 16V
Quote:
|
1 Attachment(s)
......
|
Quote:
cea mai proasta alegere pe care puteai sa o faci ....jantele full negre .....din prima impresie par a fi table de iarna . incearca sa faci rost de jante cu buza ...si daca vrei sa fie negre fale negre cu buza alba ....EFECT GARANTAT ....asa parca sunt mai mici in fine , inca o sugestie daca i-mi permiti ....fa stopurile negre ....sau jumi-juma o sa arate foarte bine, bafta in continuare |
Quote:
|
18 Attachment(s)
la anu daca ne ajuta domnu refacem tot exterioru cu o vopsea alba perlata...daca ma ajuta careva in photoshop ar fi minunat...
sau NEAGRA(daca imi poate da careva detalii cat costa la rar sa nu fie probleme din cauza schimbarii culorii? alte detalii: insonorizata.. ,stopuri custom... arcuri,filtru... |
Felicitari pentru masina, si eu mi-am insonorizat usile int-ext si efectul a fost garantat.
Ma gandeam sa insonorizez podeaua si plafonul dar mai astept pana la primavara sa se mai incalzeasca si sa fac rost de material. Ce material ai folosit? |
Quote:
pentru usi am folosit stp m1 iar pentru podea am folosit aluband(e o varianta low buget dar isi face treaba). |
De unde ai procurat STP m1? Si in ce bani?
|
Eu am folosit pentru usi 3M si sunt foarte multumit, am incercat sa pun aluband pe polita din spate dar nu a tinut mai mult de 2 saptamani si s-a dezlipit.
|
stopurile parca nu prea merg jumate albe jumate galbene :| in rest fainutza masina :)
|
Quote:
Quote:
de 3M cred si eu ca esti multumit eu am cautat o solutie de buget pentru podea... ca na.. e mareeee Quote:
|
dap acuma am vazut :oops:
|
DOAMNEEE :( io nu stiu ce aveti multi ca va faceti jantele negre!?Nu va dati seama ca nu dau bine si ca fac si jantele mai mici,nici nu se vad,si multe altele,acuma gusturi,mie unu nu`mi place..nebunesc cand vad jante negre..nu dau bine.Masina e faina asa bv ;) dar mult mai fain era cu jantele pe cul originala.Si cum zicea si colegu mai sus..parca ai jante de tabla.Tu stii pana la urma e masina,eu mi`am spus parerea.Bafta!
|
face treaba filtru ala de aer ?
|
filtru de aer... face un sound mai frumos.. dar nimic iesit din comun
iar in legatura cu jantele mele..: nu sunt jante negreee!:D sunt negre cu perla rosie si a rezultat un visiniu care la lumina soarelui arata bestial datorita perlelor nu e un simplu negru...la multi ani! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning