![]() |
Re: Daewoo Nubira 1
Quote:
Puteam sa zic confortabila, dar na, vreau sa fiu mai special :lol:... |
Quote:
|
Re: Daewoo Nubira 1 Wagoon
Eu am inteles ca ar fi de vanzare.:rolleyes2
|
Nam intrat cu un anume scop am vazut k se vb si fiind in cunostinta de cauza am vb !Stima
|
Ceva noutati?:rolleyes2
|
Quote:
din ce punct de vedere este praf? DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. e o masina care nu merita mai mult de 2000 euro la mana a doua |
muncile cele mai grele da ce faci cari pamant cu ea sii crosetezi prin trafic cu 1tona pe pamant in ea cu 100km/h hai frate...eu am 2 masini in familie ambele nubira una 2004 una 2006 pot sa zic ca nu am avut probleme cu ele si cred ca este o diferenta Constanta fata de Bucuresti la nivel de gropi si drumuri nu zic ca acolo sunt drumurile ca in palma da fata de Bucuresti..plus ca eu nu am un mers tocmai sfant o alerg cat pot...bine acum nu are rost sa ma impotrivesc pareri tale pt ca tu stii ce stii ca doar e masina ta dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel conteaza si modu in care o exploatezi +piesele care le pui pe ea intervalu in care te mai ocupi de ea...nu stiu daca ai observat la guvern sunt cam multe daewoo nu cred ca le cumparau astia sa mearga cu ele pe minus daca ma intelegi... ;)
|
nu stiu daca ma intelegi tu dar absolut toate masinile guvernului (loganurile, vento, passat etc) sunt luate prin niste mari smecherii si cineva castiga de pe urma lor si acum. nu car 1 tona cu ea zilnic dar de cele mai multe ori masina e incarcata pana la refuz. service-ul a fost facut numai in reprezentanta daewoo constanta (raver). fa si tu calculul daca este o masina rentabila...iti dau niste exemple:
am un semering stricat la caseta de directie si pierde ulei. cei de la daewoo au spus ca nu se poate schimba semeringul si o caseta noua costa 40mil la ei am schimbat instalatia electrica pentru 39mil lei o bascula costa 4mil si in general piesele sunt exagerat de scumpe si proaste. am avut o lovitura usoara intre usa si aripa si a trebuit sa vopsesc aceste piese...ei au cerut 7mil/piesa deci este o masina rentabila? consuma undeva la 14-15% geamurile abea se misca, usile ingheata si nu se mai descuie, caudiucurile se deformeaza daca mergi cu viteza maxima pt cateva minute si multe altele. este o masina pentru care imi pare rau ca am platit...datorita unor probleme cu firma de leasing (daewoo leasing) de pe vremuri masina asta a costat peste 25000 euro ;) |
hai ca o lungim in topicu omului e clar cei de la service te jegmanesc pe fata :sad: ai schimbat instalatia electrica dc ? ori tu de duci la service si te vrajesc aia sa iti banu iti spun ca e stricata aia aia si aia si tu sari repede cu banu....aa si faza cu cauciucurile a pus capac :grin: :grin: nu am mai auzit asa ceva si cred ca nici un posesor de daewoo nu se plange ca tine dar..hai sa inchidem ca ii stricam omului topicu ;) un admin sa stearga ce am discutat noi .. :lol: Multumesc
|
instalatia electrica s-a topit pe undeva printre scaune si nu mai functiona nimic inafara de faruri acolo. chestia cu cauciucurile o probam orican vrei tu. te astept cu un set nou de cauciucuri si iesim pe autostrada. nu glumesc si nici nu mint...nu am motive. eu am incheiat discutia aici
|
Eu pana in clipa de fata sunt foarte multumit de nubira.Chiar imi place suspensia si am schimbat bucsile la bara stabilizatoare care erau praf si pe cele de la bascula.Toata treaba 60 lei ,manopera am facut o eu.Fata de cielo e mult mai misto suspensia,verificat la delimitarile de viteza unde nu se aude nimic.Am rezolvat cu ABS ul,am strans masa de la panou si tot nu mergea,apoi am observat ca am si borna la - slaba.Dupa strangere...merge prea bine.Geamurile mergeau f greu ,am dat fetele la usi jos si am bagat spray degripant apoi ulei si nu am mai avut probleme,asa si cu usile si inghetul.Au cateva probleme generale dar daca te straduiesti le rezolvi.Consumul,am avut 12 iarna dar si 17,asta chiar e o problema.Gpl ul o rezolva.NOUTATI:I-am pus jante pe 15, EXIP parca le spun,o sa pun si poze dar cand o sa spal si masina.Bonus primeste statia si subwoofer ul de la batranul bmw ca nu circul cu el.rulmetii fata cum se schimba???stie cineva???
|
Cred ca pentru schimbul de rulmenti iti trebuie o presa. Iar fuzeta se da super usor jos, nu ca la Cielo cand dai jos cu tot cu arc si telescop. E o masina net superioara fata de Cielo.
Mai pune ceva poze cu masinuta.;) |
Am fost cu masina la ITP si m-a respins pe motiv:"Valoare sonda lambda depasita",noxe,un cap de bara si marsarriere-ul nu se aprinde.Am schimbat capul de bara si nu stiu ce sa fac cu sonda.Consumul e k,adica un 12 in oras si 7-8 afara.Daca schimb sonda se poate sa consume mai putin?Se poate sa fie de la catalizator??(am avut toba sparta inainte de catalizator si parca mi-a consumat 14 in oras).
NT98ADU-nu prea am avut timp de poze dar promit sa vin cu un set. |
De 3 saptamani am montat Gpl pe masina.Se simte f mult la buzunar mai ales ca fac ceva kilometrii zilnic(aprox 70).Am schimbat uleiul si de la Elf 10w40 am trecut la Castrol 5w40.Cred ca trebuie sa i schimb tamponul acela de la cutie ca nu mi place deloc cum face:turez motorul si "se tureaza" toata masina.Toba nu atinge deci altceva decat tampon... .In fine vreau sa i dau spoilerele jos sa le vopsesc ca sunt atinse si inegrite peste tot de proprietarul dinainte.Si,o sa i fac si distributia peste 2 saptamani ca nu stiu ce e cu asta.Am gasit kit complet 280 ron(intinzator,pompa apa,curea).Vreau sa-i montez carlig de remorcare pentru ca la vara o sa plec cu rulota .Stie cineva cam cat costa sau daca trebuie decupat spoilerul?
|
Ma bucur ca ti-ai rezolvat unele probleme. Si e foarte bine ca ai trecut pe 5w40. 10w40 si mai ales Elf nu-i prieste. Risti sa ai probleme de ungere, presiune si compensatori hidraulici. Referitor de carlig, nu cred ca este nevoie sa decupezi spoilerul spate. Depinde ce fel de carlig cumperi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning