![]() |
Re: BMW E12 518
upp...masina a primit un volan sport + butuc si o oglinda dreapta :D
|
Faci cea mai mare prostie daca pui chinezarii pe ea. Este CLASICA! Lasa totul original.
Mama ce nu suport sa ma repet la toti proprietarii de masini vechi... |
un volan sport nu inseamna numai alea care le vedem pe toate cazanele din targ...poate a pus ceva finut...poate:)
|
Si nici asa nu este bine! Doar daca il pune pe cel in 3 spite, original BMW, de fabrica, corespondent cu seria masinii respective!
|
da cel mai bine ar fi sa puna domnul proprietar poza cu modelul volanului ...sau cu volanul deja montat pe masina..ca sa ne putem da cu parerea.
|
in ce oras esti ?
|
volanul este luat dupa un bmw e28 si este din lemn in 3 spite(nu este sport m-am inselat :sad:)...se asorteaza cu linia din mahon dp bord..
eu nu vreu sa stric linia classica a masini doar sa o upgradez ...o sa revin cu niste poze sa va faceti o ideie despre ce este vorba. daca va spun ca vreau sa schimb bordul cu unul de e28 :twisted: brownshark-stau in Panciu upp... |
Nu schimba bordul! Serios, cred ca este unul din putinele modele care a scapat nemodificat, si asta este lucru mare!
Eventual ii poti pune doar ceasurile (cluster-ul) in varianta cu turometru! Si atat! |
1 Attachment(s)
bordul asa arata doar ca e negru complet..eu zic ca da mai bine pe masina + ca o intinereste putin :)
o sa pastrez si bordul original care este impecabil pentru orice eventualitate |
valabil :rolleyes2
|
upp...
|
Lasa totul original la masina.Orice e original ii creste valoarea.Succes!
|
ms..masina incerc sa o tin cat mai originala,tot ce se va schimba la ea voi pune deoparte ca nu se stie :D
|
Bine faci. La multi ani!
|
la multi ani la toata lumea :D
upp-de azi masina are un nou bord :shock: revin cu poze zilele acestea |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning