![]() |
Re: mg-zr160
2 Attachment(s)
da,asa este acuma masina este negru mat,nu e o culoare permanenta,pana la noi fonduri pentru vopsit profesional.poze mai clare o sa pun in curand.
|
Frumoasa !
Spor la lucru in continuare |
spor la treaba...dar ce-i cu jantele alea?
alea vechi le mai ai?:D |
nu le mai am,am facut doua praf....multumita primariei constanta....astea sunt niste alessio tot pe 17,mi-au placut cum vin pe masina mai ales ca au et mai mic si sunt la fata cu aripa.
|
5 Attachment(s)
new updates.mgzr160 culoare negru cu gri mat,plafon piele intoarsa neagr.
|
Foarte frumoasa masinuta , mie imi place negrul mat si ii sta bine... ce culoare vrei sa o vopsesti ? in rest mult succes si cat mai multi km fara probleme !
|
doar ce a fost vopsita negru cu gri mat,oar culoare de carbon,si ii sta magic,mai ales in soare
|
Foarte frumos arata acum,felicitari pt munca depusa,e total schimbata.
Daca ai timp fa`i si triplele negre :D |
Pana la urma este vopsita sau colantata negru mat? Ai umbalt sau nu la suspensie (ziceai ceva de arcuri ) si la esapamanet i-ai facut ceva ?? sau nu
|
3 Attachment(s)
masina este vopsita, o nuanta de negru cu gri mat.esapamentul dupa catalizatoare este din inox borla pro xs se aude demential,iar la suspensii arcurile sunt comprimate
|
Frumoasa foc..dunga aceea verde de pe jante este vopsea?
|
nu este vopsea,este o dunga reflectorizanta ce se foloseste la jantele de motociclete,se gaseste de cumparat
|
bravo frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos,am avut si eu un rover 214 si mi-a placut mult,vorbisem cu cineva sa iau un mg zr 160 avariat sa-l fac dar l-a dat pana sa ma hotaresc eu si acum imi pare rau ca l-am pierdut,mai ales ca e o masina rara si placuta la condus.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning