![]() |
Re: Rar + "tuning"
exista baze daste-a de date in genu cum sunt alea de rar si sub forma de programe pe net , sau de achizitionat ??? ca m-ar interesa si pe mine , PM/reply daca stiti. MS
|
Hai sa va zic ce am facut pana la urma la rar , am fost nu am dat nici 1 leu spaga , aveam ca modificari toba , faruri xenon + angel , stopuri pe leduri , am nimerit un baiat super ok , singura faza a fost ca aveam folie pe geamurile fata cu transparenta 75% care in mod normal sunt omologate dar si geamu in sine aveau transparenta 80% sau ceva de genul si adunate depasea acei 75% transparenta. Mi-a zis ca se le dau jos acolo ( un alt cetatean care avea o astra a facut acelasi lucru langa mine ) am vrut sa le dau jos dar erau asa de bine lipite ca nu am reusit sub nici o forma si pana la urma m-a lasat asa.
|
eu stiu ca daca te duci doar pentru identificare,doar identificare faci si atat,atata timp cat ai ITP-ul valabil,daca nu se face pe loc in acelasi timp
eu am fost pentru identificare,cu itp valabil,si nu s-a uitat decat ca masina e in doua nuante de gri,si m-a intrebat nenea ala,"eu cum o trec acu in acte?gri deschis sau gri inchis?" i-am raspuns simplu "gri" si asa scrie in acte :D multi fug de rar,dar sunt mari sanse ca acolo in gura lupului sa ai parte de intelegere la un stop cu leduri,un far aftermarket decat la o statie itp de cartier... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning