![]() |
Re: un logan
frumusel .... :) ... adica frumos ... BAFTA la tunarit ...
|
[offtopic] cand am pus eu poze cu masina unui prieten mi-a fost sters topicul ca ....NU era masina mea..[/offtopic]
[ontopic]In maxim 2 saptamani imi iau si eu logan tot rosu si astept sa vad cat tuning pot sa-i fac in limita banilor pe care ii am[/ontopic] |
in afara de jante .. grila oglinzi nimik impresionant serios ...
|
Arata bine jantele alea intradevar, da e prea inalta, si e prea mare distanta distanta dintre cauciuc si aripa. Si asta nu da bine deloc!!
|
parerea mea ca dau bine jantele dar distanta intre cauciuc si aripa eclipseaza jantele, nu imi vine a crede cat de mult pot schimba niste jante aspectul unei masini, indiferent de marca!
|
Quote:
|
las'o mai josssss
|
ceva noutatzi ?
|
arata super bine loganul cu jantele alea de 17 !!!
dar prietena ta arata la fel de bine ???? |
intr-adevar.. niste jante calumea schimba mult aspectul unei masini
|
arata bine cu jentile astea!!! alte modificari?? :)
|
sooooper jentzile si cauciucurile :lol: mie sincer imi place cu bara si masca vopsita in culoarea masinii....de ce nu incearca sa vopseasca si manerele usilor in culoarea masinii :shock: ....si las`o mai jos ca pacat de jenti se vede urat asa
|
Pe la mine prin Focsani tot umbla niste logane cu stopurile facut e integral rosii si sunt f mijto . Stie cineva cu ce fel de vopsea le-au facut?
|
mmm cred ca sunt de cumparat acele stopuri
|
nu se cumpara!!! se pune o folie rosie peste ele!! cauta pe forum la GGD ca el a facut asa :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning