![]() |
Re: dacia 1310
la spoilere nu este nimic sigur..dar la usile din spate..vreau sa scot manerele,sa chituiesc,si am auzit ca imi ia talonu pentru asta:-??
|
am si eu o mare problema..rugina din podea..ce trebuia sa fac? se vede prin ea..:P deci ..tai cu fainu acolo,sudez alt fier dintra cela.si pe urma dau cu vopsea pe toata podeua? sau cum?
|
chiar nu ma poate ajuta nimeni:(:sad::sad::sad:
|
Depinde cat de mare ii gaura aia. Indicat ar fi sa schimbi tot reperul.
|
Schimba segmentul respectiv. Nu te apuca de cioclarii d-astea cu "ranforsari".
|
4 Attachment(s)
cam astea am de facut la ea..:P
|
ai ceva de munca la ea...usi, aripi, capota, contra aripi, ai ceva, eu am zis asa in mare;) bafta daca vrei sa o faci si nu te gandi la chituit... prima data iati piese si apucate de tinighigerie nu de vopsit;)
|
la interior ce ar trebui sa fac..?exteriroul se rezolva la primavara,am vrb deja cu un tinichigiu si sa rezolvat cu exteriorul,interiorul trebuie facut de mine...deci ce ar trebui sa mai fac?
|
la ceasurile din bord cum trebuie sa fac?sa decupez numerele de la km si sa pun plaxyglas pe spate?sau cum? reply plz
|
se face interior din fibra de sticla?se poate face?..ma refer..
|
In care parte a orasului stai ? :D Acum am observat ca esti consatean de-al' meu :)
|
pe colt la sfanta vineri....intersectie cu memorii.... masina e pe capre... spor..
|
si aici ne gasim:)) cot stiu ca te pricepi...:d raspunde si u la ceva..:))
|
sapt. asta am in proiect.. (discuri spate pe 3 prezoane ..)sa vad daca reusesc ;))
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning