Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   WTF? BMW Van?! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/155272-wtf-bmw-van.html)

mistreku 03-01-10 11:22

Re: WTF? BMW Van?!

nu cred ca e facuta de bmw, mai degraba contruita de vreo firma de tuning pe o platforma de alt van cu elemente de bmw. s-ar fi auzit de bmw lucrand la un proiect de van, daca ar fi fost cazul. una peste alta, masina nu e urata deloc pt un van, as zice chiar ca arata bine. doar ca nefiind un bmw, e cam aiurea sa pui steme si grile de bmw.

HoricutzWSR 03-01-10 13:50

terminati dom`le cu prostiile...cum sa fie masina de producator...asta e un obicei al japonezilor, vorbim de bine-cunoscutul stil VIP ...masina e o Honda Odissey...

Evoluzione 14-02-10 14:45

Hori se supara... :lol:

Mie imi place cum sta, un rezultat placut... culoarea si negative camber-ul fac totul :)

Opportunity 14-02-10 19:28

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 2844253)
daca bmw vroia sa faca van cred ca se apuca mai din timp
(parerea mea)

dece partea de sus a jantelor sunt "bagate inauntru" poate sa-mi explice cineva mai detaliat, stiu ca tine de aderenata si bla bla bla se poate o explicatie mai detaliata ?

Se numeste camber, adica unghiul de cadere. La masina asta e destul de exagerat, dar in general se foloseste un camber negativ (cu partea "bagata inauntru") pentru ca in curba roata se deplaseaza si se indreapta si ai aderenta maxima. Cam asta e explicatia din ce imi amintesc eu. Pentru linie dreapta, un camber pozitiv e mai bun.

JunKer_hP 15-02-10 13:04

E o Honda van modificata;)

D.Y ¬ 15-02-10 14:08

Īmi place culoarea.
Faţa seamănă mult a bmw..
Spatele nu prea seamănă..

marian92 21-04-10 22:09

Nu prea imi place, dar fiecare cu gusturile lui.

SAX1987 22-04-10 14:36

Foarte frumos interiorul! Exteriorul din pacate e kitch!

Drako4Life 01-08-10 22:58

Daca era facuta in RO va placea nu? Mie mi se pare super tare masina, ideea si foarte frumos lucrat, ceea ce-mi displace sunt rotile spate, stiu ca "asa e moda" dar as fi preferat sa stea ceva mai drepte, in rest, foarte frumos. Un motor de m3/m5 si e gata de atac.

CyberCSX 02-08-10 09:15

Heheeeee............!!!! :D :D :D
A scos si BMW īnsfīrsit un PAMPERS BOMBER :D :D :D

PS:

PAMPERS BOMBER = BOMBARDIER DE SCUTECE īn jargon nemtesc deoarece asa ceva se foloseste mai nou de regula de catre familii cu copii numerosi.

B-99-SAA 02-08-10 14:04

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3558249)
Heheeeee............!!!! :D :D :D
A scos si BMW īnsfīrsit un PAMPERS BOMBER :D :D :D

Cu pampers sau nu, am observat ca majoritatea au obiceiul (prost) sa nu citeasca acele cateva fraze de la inceputul topicului. Foarte multi au spus ca e BMW, desi s-a specificat foarte clar ca e o Honda, care are anumite elemente preluate de la BMW E92. Mai cititi si voi inainte sa postati, erau cateva randuri, nu cred ca era asa greu... sau.. oare?

ON-TOPIC: Arata bine, parerea mea ca exact cum e in poze, e de show. Daca o ridicam putin si indreptam rotile spate, se poate face functionala. Si nu cred ca ar fi exclus sa faca BMW si van-uri, cred ca ar avea succes. Dar asa cum a mai spus un coleg mai devreme, daca vroiau sa faca, faceau de mult... desi niciodata nu e prea tarziu....

CyberCSX 02-08-10 14:51

Da.1:0 pt. tine dar tot PAMPERS BOMBER ramīne si cei mai grav ca e o strutz-o-camila la fel ca sl LADA cu Bot de MUSTANG postata de mine la kitsch tuning. :D

RoByNeT 02-08-10 14:58

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2861305)
oaiii rotile aleaa :X:X:X de`a dreptu orgasmic stau

deci exact aia vad si eu :X:X:X criminaaaale rotileeee ( si modelul si asezarea "pe aripi" :lol: )

Manson 03-08-10 23:05

masina e super smechera! toti care criticati sunt sigur ca va place si voua..eu unu sunt placut incantat! cum ar fi hori cu o nebunie dasta pana la mare?:DDDDD sa dai cerce cu vanu=)))

Kamikaze_wtf 04-08-10 01:12

Daca ar face BMW un van ca asta cred ca ar avea mare succes.Oricum mie unu imi place.

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning