![]() |
Re: WTF? BMW Van?!
nu cred ca e facuta de bmw, mai degraba contruita de vreo firma de tuning pe o platforma de alt van cu elemente de bmw. s-ar fi auzit de bmw lucrand la un proiect de van, daca ar fi fost cazul. una peste alta, masina nu e urata deloc pt un van, as zice chiar ca arata bine. doar ca nefiind un bmw, e cam aiurea sa pui steme si grile de bmw.
|
terminati dom`le cu prostiile...cum sa fie masina de producator...asta e un obicei al japonezilor, vorbim de bine-cunoscutul stil VIP ...masina e o Honda Odissey...
|
Hori se supara... :lol:
Mie imi place cum sta, un rezultat placut... culoarea si negative camber-ul fac totul :) |
Quote:
|
E o Honda van modificata;)
|
Īmi place culoarea.
Faţa seamănă mult a bmw.. Spatele nu prea seamănă.. |
Nu prea imi place, dar fiecare cu gusturile lui.
|
Foarte frumos interiorul! Exteriorul din pacate e kitch!
|
Daca era facuta in RO va placea nu? Mie mi se pare super tare masina, ideea si foarte frumos lucrat, ceea ce-mi displace sunt rotile spate, stiu ca "asa e moda" dar as fi preferat sa stea ceva mai drepte, in rest, foarte frumos. Un motor de m3/m5 si e gata de atac.
|
Heheeeee............!!!! :D :D :D
A scos si BMW īnsfīrsit un PAMPERS BOMBER :D :D :D PS: PAMPERS BOMBER = BOMBARDIER DE SCUTECE īn jargon nemtesc deoarece asa ceva se foloseste mai nou de regula de catre familii cu copii numerosi. |
Quote:
ON-TOPIC: Arata bine, parerea mea ca exact cum e in poze, e de show. Daca o ridicam putin si indreptam rotile spate, se poate face functionala. Si nu cred ca ar fi exclus sa faca BMW si van-uri, cred ca ar avea succes. Dar asa cum a mai spus un coleg mai devreme, daca vroiau sa faca, faceau de mult... desi niciodata nu e prea tarziu.... |
Da.1:0 pt. tine dar tot PAMPERS BOMBER ramīne si cei mai grav ca e o strutz-o-camila la fel ca sl LADA cu Bot de MUSTANG postata de mine la kitsch tuning. :D
|
Quote:
|
masina e super smechera! toti care criticati sunt sigur ca va place si voua..eu unu sunt placut incantat! cum ar fi hori cu o nebunie dasta pana la mare?:DDDDD sa dai cerce cu vanu=)))
|
Daca ar face BMW un van ca asta cred ca ar avea mare succes.Oricum mie unu imi place.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning