![]() |
Re: Freehand
Maskt te-a rugat cineva sa votezi pentru masina lui?
Sincer, fara suparare insa la freehand sunt doar doua care merita a fi votate. si cred ca v-ati dat seama despre care e vorba,nu? |
Quote:
|
Quote:
Parerea mea ca sunt 3 lucrari care sunt facute bine C D E, daca v-ati uita putin mai profund si numai la suprafata!!! |
io ma abtin d la votat...dar doar pt k sunt colorate nu inseamna neaparat k sunt mai bune... iar pt shadow...t rog argumenteaza cu c e asa buna D-ul!?
|
D mi se pare f reala si imi plac detaliile...cat despre C este colorata frumos...atat; nu are realism deloc!!! Si parca trebuia sa facem un concurs de freehand de tunat G5 nu caricaturi la G5, cu toate astea imi place pt ca este lucrata frumos!!!
|
votat C
offtopic : mi se pare mie sau D-ul are bodykit-ul din NFSMW ? :) |
are mai multe detalii!?!?!?!? ti se pare mai reala!!?!?!? cred k glumesti... ma abtin d la comentarii...
|
dupa ce le-am analizat bine pe toate.. am ajuns la concluzia ca E este cea mai buna
|
E ... foarte frumos lucrata, cu reflexii cu tot, ce-i drept toba ii cam atarna pe jos .. dar tot e frumoasa
felicitari tuturor pt munca depusa ;) |
Quote:
pe departe E e cea mai frumoasa....bravo ai mana... |
si imi permit sa zic...ca lucrea C nu a respectat pozele..DE LOC...deci nu exista certudinea ca nu e copiata...si ma mir ca a intrat in concurs.....
|
Din cate stiu eu, identitatea participantilor trebuie sa ramana necunoscuta, nu?
Dar, se pare ca umbla vorba si se voteaza prietenia nu masina! Sper sa ma insel, dar dupa ce citesc posturile anterioare... g_unit a scris pe undeva: pe departe E e cea mai frumoasa...xxxxx..bravo ai mana... Sa inteleg deci, ca se stie a cui a fost masina expusa? Atunci votati xxxxx. |
FRATE E O TAMPENIE>..atata timp cat tiai mai postat masini pe forum..oamenii iti cunosc stilu..DAHHHhhh...d'aia nici nu mam bagat...
|
desi nu m-as pricepe sa comentez lucrarile ca nu le am cu freehandu', pentru mine toate sunt marfa insa am votat C
|
Votat E
Are reflexi si imi place cum este tunata .... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning