![]() |
Re: 2007 Audi TT Coupe
Frumoasa n-am ce zice...deabea astept sa o vad pe pe strazi !!!!
|
Incep sa cred ca aveti o obsesie cu "copiatu". Ganditi-va ca s-a ajuns la un punct in care, la realizarea elementelor pentru a tine cont si de functionalitate nu numai de design, e greu sa faci ceva care sa nu semene cu nimic de dinainte. E ca in muzica, unde deja orice apare nou "parca" seamana cu alta melodie...
|
volanu e de gallardo :)
superba masina! speram la un 2.0tfsi quattro :) |
Arata chiar mai bine decat speram. Inca nu pot sa scap de ideea ca este inca un concept. Prea tare!
|
Aiaiaiai prea belea! E nebunie mare! Mie mi`a placut f mult shi TTu` precedent mai ales ca am mers ceva pe el.... e una din favoritele mele! SUPER!!!!
|
WOWW super tare noul TT, foarte bine finisat, performante f. bune ;) cu mult mai frumos decat precedentul model.
|
intradevar ... la prima impresie pare o masina foarte reusita
|
Noul Focus Coupe? Mai frumos era cel vechi.
|
Baietii astia de la Audi au facut chiar o treaba BUNA!!!audi continuua sa ne uimeasca cu modelele scoase. dupa Q7 a venit tt si imi pun intrebarea ce o sa mai vina...
|
cati parai stie careva? daca ne gandim bine toate masinile seama intre ele:4 roti,un motor,un volan :) :) :) unde vedeti voi linii de alte modele nu stiu, e audi 100% :)
|
Eu nu stiu unde vedeti asemanare cu CLS!! Mie mi se pare vechiul TT actualizat...atat....aceleasi lini...si din pacate cam si aceleasi dimensiuni...intotdeauna am considerat o TT-u o masina frumoasa dar prea ingesuita..speram k asta nou sa fie putin mai lung...sa nu mai aiba aspectul de buburuza...din pozele cu conceptu parea ca asa va fi...dar m-am inselat. In rest o masina destul de reusita si frumoasa....si foarte rapida pentru clasa din care face parte....dar sincer...tot prefer 350Z :) ca pun pariu ca la preturi o sa fie cam la egalitate! Interiorul in schimb e superb NO COMMENT!!! Volan de gallardo...offfffff
|
Quote:
|
Quote:
Pacat de mashina asta! e un CLS se vede nu !? hai ma nu mai fitzi rai datzile shi lor dreptate! |
Quote:
Ma, voi sunteti belea ... sa mor eu de nu ... e aceeasi linie ca la vechiul TT, putin modificata ... la fel si spatele, la fel si fata .... nu mai visati atat .... chiar trebuie sa faceti fel de fel de scenarii cand masina e clar ca e TT ... \:lemon: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning