![]() |
Re: Corvette C6 Z06 vs ce vreti voi
Quote:
Quote:
Era firesc sa se intample asa.Gallardo are 100 CP (sau 25% din putere,cum preferi) mai mult,si costa de aproape 4 ori mai mult.In plus,esti off-topic pentru ca aici e vorba de Corvette Z06. Quote:
|
In primul rand imi cer scuze ptr tonul de doi lei care l-am avut in postul de mai devreme, era 6 dimineata si .. nu prea imi ardea de raspunsuri de genul .. celui care l-ai dat tu :) , ono i-a dat 3 masini , da-i incolo de 100 de cp .. nos`u ala chiar nu face nimic ?
|
100 cp si AWD inseamna mult.
Nitro face chiar nimic daca nu-l folosesti cum trebuie. Apoi, la un RWD e mult mai usor sa nu pleci cum trebuie (fatza de AWD). Deci factori sunt multi si nu-i de mirare ca a fost diferenta de 3 masini. Mi se pare chiar rezonabil. |
Santose , scoate tot ce poti dintr-un Corvette si atunci nu ii va mai sufla Lambo probabil
|
nu pierdeti din vedere pretul, era unul dintre argumente
|
Pai tocmai asta vreau sa scot in evidenta Morro, faptul ca , nu cu multi bani , poate nici jumatate din valoarea Lambo-ului il vei manca cu acel Vette
|
Quote:
|
Odata pt totdeauna Corvette C6 nu C06
|
Quote:
Quote:
Pretu la un 2006 Z06 daca te targui la dealer o furi fully loaded cu $65,000 maxim $68,000. Base sticker price e $65,800 daca nu ma insel. Pe linga asta mai mentionez ca are motor V8 7.0L cu 505 cai si daca tot ati bagat Viper pe teava ala are V10 8.3L 500 de cai cu consum mult mai mare. Intradevar, Respect pentru GM cu toate ca eu sunt Ford Fan...:peace: |
2006 Chevrolet Corvette Z06 vs. Ford GT vs. Dodge Viper SRT10 Coupe
Si o mica competitie intre The Big 3 cu mai multe informati de renumiti Automobile Magazine... Si nu uitati ca vorbim de o masina iesita pe linia de productie, fara modificari si fara hand build blah blah blah...... sa nu mai zic cat te-ar costa so mai modifici. un Z06 Fully loaded cum am zis e targuit street price USA $65,000 mai baga $20,000 si ai rakieta ca la NASA pe strada ca daily driver..... Vrei mai cheap? Cauti una care a cumparato mosu de 70 de ani sa impresioneze babele lui prin Miami dar se trezeste ca il rupe spatele si nu e de el si uite asa scazi lejer inca $15,000 sau chiar mai mult din pretu original si porma te apuci de imprumuturi pe la banci sa cumperi giant turbo's giant inter-cooler, pistons, rockers, cams, heads, exhaust, chip, intake. sau ce mai vrea inima ta, e Chevy, asa ca piesele sint relativ ieftine.. Nu va fi exotic ca un Lambo, sau F1 dar damn va fi fast :D Just my 2 cents.... http://automobilemag.com/reviews/cou..._gt_06_900.jpg |
si vrei sa zici acum ca gallardo nu este aspirat sau ce?
|
Z06 ar fi fost mai rapid ca acest C6. Parerea mea.
|
Eu nu am zis asta :D Dar uite putine detali pentru noul model 2007 Spyder, au ridicat ceva puterea la ea, dar oricum la $200,000+ nu stiu ce sa zic, numai sa castigam la loto poate ne-am permite, sau sai dam lu Gigi B. in cap si sai luam milliardele :pistoles:
Quote:
http://automobilemag.com/auto_shows/...er_02m_900.jpg Aoooleo doamne am orgazm :bunch: |
Quote:
Au avut si GM pe vette un modular (seria ZR),pe care l-au scos din productie dupa cativa ani...motivul nu-l stiu dar probabil ca performantza era platita scump la capiltolul fiabilitate...zic io:rolleyes2 |
Intr-adevar am gresit imi cer scuze pt informatiile proaste pe care le-am oferit
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning