Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Corvette C6 Z06 vs ce vreti voi (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/15467-corvette-c6-z06-vs-vreti.html)

Race 18-04-06 10:25

Re: Corvette C6 Z06 vs ce vreti voi

Quote:

si tu-mi zici ca te plictisesc
Ia baga un citat cand am zis asta,ca eu nu il gasesc...

Quote:

trebuie sa fie amuzant
Nu,dar postul tau e plin de smiley-uri,de unde am tras concluzia ca tie ti se pare amuzant.

Era firesc sa se intample asa.Gallardo are 100 CP (sau 25% din putere,cum preferi) mai mult,si costa de aproape 4 ori mai mult.In plus,esti off-topic pentru ca aici e vorba de Corvette Z06.

Quote:

Viper are motor de 8.0l nu 8.5l.
De fapt,nu.Viper stock are 8,3 litri,iar cel preparat de Hennessey are 8,6 litri (8.554 cmc).

EvLSant0S 18-04-06 11:59

In primul rand imi cer scuze ptr tonul de doi lei care l-am avut in postul de mai devreme, era 6 dimineata si .. nu prea imi ardea de raspunsuri de genul .. celui care l-ai dat tu :) , ono i-a dat 3 masini , da-i incolo de 100 de cp .. nos`u ala chiar nu face nimic ?

pimp_lex 18-04-06 16:52

100 cp si AWD inseamna mult.
Nitro face chiar nimic daca nu-l folosesti cum trebuie. Apoi, la un RWD e mult mai usor sa nu pleci cum trebuie (fatza de AWD). Deci factori sunt multi si nu-i de mirare ca a fost diferenta de 3 masini. Mi se pare chiar rezonabil.

Cosmin255 18-04-06 18:38

Santose , scoate tot ce poti dintr-un Corvette si atunci nu ii va mai sufla Lambo probabil

Morro 18-04-06 18:44

nu pierdeti din vedere pretul, era unul dintre argumente

Cosmin255 18-04-06 19:07

Pai tocmai asta vreau sa scot in evidenta Morro, faptul ca , nu cu multi bani , poate nici jumatate din valoarea Lambo-ului il vei manca cu acel Vette

DAFTEK 18-04-06 19:17

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
o fii the king pe Nurburing , pe Baneasa treaba sta altfel :)

corvette c06 cu NOS :)isi ia o mama de bataie de la un Gallardo .. :D

:rolleyes2 c06? "Race" explica mai bine ;)

Cosmin255 18-04-06 19:26

Odata pt totdeauna Corvette C6 nu C06

DAFTEK 18-04-06 20:05

Quote:

Originally Posted by tha_real_valek
isi gaseste nasul c6 in intruchiparea m5 sau ferrari f340 ?

Aici e vorba de Z06 nu de c6...uffffff :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by tha_real_valek
pentru ca eu tot cred ca europenii intrec americanii....voi ce ziceti ?

Ohhh god, not another one......:blahblah:

Pretu la un 2006 Z06 daca te targui la dealer o furi fully loaded cu $65,000 maxim $68,000. Base sticker price e $65,800 daca nu ma insel. Pe linga asta mai mentionez ca are motor V8 7.0L cu 505 cai si daca tot ati bagat Viper pe teava ala are V10 8.3L 500 de cai cu consum mult mai mare.
Intradevar, Respect pentru GM cu toate ca eu sunt Ford Fan...:peace:

DAFTEK 18-04-06 22:09

2006 Chevrolet Corvette Z06 vs. Ford GT vs. Dodge Viper SRT10 Coupe
Si o mica competitie intre The Big 3 cu mai multe informati de renumiti Automobile Magazine...

Si nu uitati ca vorbim de o masina iesita pe linia de productie, fara modificari si fara hand build blah blah blah...... sa nu mai zic cat te-ar costa so mai modifici. un Z06 Fully loaded cum am zis e targuit street price USA $65,000 mai baga $20,000 si ai rakieta ca la NASA pe strada ca daily driver.....

Vrei mai cheap? Cauti una care a cumparato mosu de 70 de ani sa impresioneze babele lui prin Miami dar se trezeste ca il rupe spatele si nu e de el si uite asa scazi lejer inca $15,000 sau chiar mai mult din pretu original si porma te apuci de imprumuturi pe la banci sa cumperi giant turbo's giant inter-cooler, pistons, rockers, cams, heads, exhaust, chip, intake. sau ce mai vrea inima ta, e Chevy, asa ca piesele sint relativ ieftine.. Nu va fi exotic ca un Lambo, sau F1 dar damn va fi fast :D Just my 2 cents....

http://automobilemag.com/reviews/cou..._gt_06_900.jpg

orlando 18-04-06 23:39

si vrei sa zici acum ca gallardo nu este aspirat sau ce?

sandumrs 19-04-06 00:40

Z06 ar fi fost mai rapid ca acest C6. Parerea mea.

DAFTEK 19-04-06 00:43

Eu nu am zis asta :D Dar uite putine detali pentru noul model 2007 Spyder, au ridicat ceva puterea la ea, dar oricum la $200,000+ nu stiu ce sa zic, numai sa castigam la loto poate ne-am permite, sau sai dam lu Gigi B. in cap si sai luam milliardele :pistoles:

Quote:

Toned down from the wild Concept S show car that was seen earlier this year at Geneva, the Gallardo Spyder makes use of a powered top that stows under the engine cover and behind the passenger compartment. In case you invert the car, there is a pop-up roll bar and strengthened A-pillars. While the car was in the body shop, the Lamborghini engineers increased the 5.0-liter V-10's power from 492 to 512 hp. (All 2006 Gallardos receive the power hike.) The six-speed transmission has been recalibrated, along with the suspension and steering. Lamborghini says that the car will accelerate from 0 to 62 mph in 4.3 seconds and reach a top speed of 195 mph with the roof up. Topless, the car is 4 mph slower. The Gallardo Spyder goes on sale in Europe early next year, priced at about $200,000.

http://automobilemag.com/auto_shows/...er_02m_900.jpg

Aoooleo doamne am orgazm :bunch:

lascarica 19-04-06 18:25

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
..................................
PS: Corvette ala are motorul aspirat nu? Cel ce a fost invins de Gallardo...pe cand Lambo e cam stors ... e cam dus la extrem, probabil daca iti pui mintea sa trantesti un twin turbo pe Corvette vezi Gallardo in retrovizoare...

Din ceea ce ai remarcat tu aici,eu cred ca ai ceva informatii gresite referitor la Gallardo(si alte supercar lambo din ultimii 25ani)....NU au folosit turbina pe motoarele lor de vreo ...cum spuneam mai sus;).Deci era la fel de aspirat si Vette si Lambo,numai ca primul a ramas la arhitectura clasica,foarte fiabila,dar putin performanta si invechita-o singura axa cu came centrala,in bloc ,antrenata prin pinion...iar cel de-al doilea are 4axe ,distributie variabila si inca ceva "nimicuri" ce-l fac util sub capota si la 8000rpm.Deci pune twin turbo pe ambele...:lol:
Au avut si GM pe vette un modular (seria ZR),pe care l-au scos din productie dupa cativa ani...motivul nu-l stiu dar probabil ca performantza era platita scump la capiltolul fiabilitate...zic io:rolleyes2

Cosmin255 19-04-06 18:48

Intr-adevar am gresit imi cer scuze pt informatiile proaste pe care le-am oferit

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning