![]() |
Re: Fapta buna de Sarbatori
da o idee de laudat..ma bag si eu cu o suma modica momentan trec prin niste chestii foarte naspa dar sper sa ramana gestul..Restul ramane la latitudinea voastra cum veti aprecia gestul meu..
|
No, mergeti careva?
|
hai sa vedem cati suntem ? eu unu... altcineva??:rolleyes2
|
Quote:
|
Am vorbit cu patronu' de la Rock si ne-a rezervat o masa la separeu de 10 persoane.
Intrarea e 5 lei si va cata o trupa din Deva...deci...haideti sa ne strangem cel putin 10 si sa paticipam si noi la acest act caritabil ... faceti prezenta aici sa stim exact cati suntem |
De la ce ora? Nu mai mergeti la fotbal?
|
Quote:
|
Trupa se numeste Profetul si o sa ma vedeti si pe mine si pe Neutrino ca facem parte din ea. O sa incepem cantarile cam pe la 20,30 - 21 dar o sa mai fie si daca veniti voi pe la 22. Va astept, sa fiti cat mai multi sa strangem bani pentru copii aia necajiti ;)
|
Unde e cafeneaua ?
|
Quote:
Quote:
|
pe la 21 eu zic ca-i cel mai bine!
|
Prezent si eu la cat ne vedem ? La 21 direct acolo ?
|
ne vedem la 20.40 la teatru cum ai zis pe topicul de intalnire
|
Tare ma bucur ca ati venit si voi si sper ca va placut, chiar daca muzica nu a prea fost pe gustul vostru ;)
|
A fost misto, mie unu mi-a placut... si muzica si atmosfera(tobosaru e #1) creca de la fumu de acolo (nu cred ca era fum de tiagara:) )
Am vrut sa vin si eu sa va salut dar de cate ori am incercat sa vin era o ingramadeala ca m-am multumit sa-ti fac cu mana de la separeu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning