![]() |
Re: ajutor alegere boxe
Multumesc mult pentru sfaturi.
As ramane intre -helix P 236 Precision -hertz Hi-Energy HSK 165 Nu stiu daca sa optez pentru puterea superioara a hertz-urilor sau pentru calitatea superioara a helix-urilor care au totusi o putere considerabil mai mica. Ca si still de muzica ascult rap, hip-hop, r&b, kissfm or radio 21 music...nimic ciudat....si sunt mai mult inclinat spre calitate a sunetului decat spre galagie aiurea.Am vazut ca despre jl-uri nu aveti o parere prea buna... @Animalutz ..Ai zis sa aleg DLS sau Rockford pentru "altceva" - poti sa detaliezi un pic te rog? @AlexBanu ...referitor la partea cu ascultatul..ai idee unde le pot asculta? macar pe cele 2 din postul curent? ca asa daca nu sunt undeva in o incinta gen masina nu prea vad relevanta de a le asculta A da si inca ceva...vreo firma care antifoneaza bine cu care a mai lucrat cineva ? Mersi |
helixu precision sunt si mai bune ca espriturile...dar la amplificare te-ai gandid?degeaba cumperi pentru calitate daca dai in ele decat cu HU!
|
Daca un difuzor este mai puternic, nu este neaparat o regula ca el sa se auda mai tare. Daca se aude mai tare sau mai incet tine de usa in care lucreaza, de amplificare si de setari. Si btw, un difuzor nu are "puterea" lui, el are puterea cu care este amplificat, si alte cateva caracteristici precum "moving mass". Deci, nu trebuie sa te iei neaparat dupa putere.
Prin "altceva" m-am referit la un posibil nivel de ascultare sonor unpic mai mare, dar cu o calitate audio putin mai scazuta. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning