![]() |
Re: Golf 3 interesat
pfoai inseamna ca e treaba periculoasa cu consumu...dar cel de 75 ? ce ziceti ? sau sa ma dau la 1.4 90 cp ? oare fuge ? sau nu ?:| ce idei imi dati ? mersi
|
http://194.88.148.107/45/bd/22/59/Vo...-1-8327143.jpg uite o idee daca te interseaza
|
|
1.4 90cp nu exista pe golf 3. ala de 1.4 are -65 cai parca.
eu iti recomand 1.8, nu consuma mult, oricum nu mai mult decat ala de 1.6 si ai mai multe satisfactii. toata treaba e cu taxa, care e mare, singurul dezavantaj mclaud poate facem una mica pe marele aeroport ca sunt curios |
mda. salut tuturor .am revenit din Germania si mam ales un unu de 1.4 :D pentru ca : 1 : ce era motor 1.6 erau acceptabile la pret insa pline de rugina trageai si se rupeau . 2 : nu prea am gasit golfuri 3 :|
ce era frumos erau de 1.8 si 2.0 gt. insa e taxa mare .... este unul alb , simplu ,jante pe 15 + cauciucuri 195-50 , acum tre sa ma apuc de el sa vad cam ce iese din el ... mersi frumos pentru idei . curand o sai fac si poze . multumesc |
sa o stapanesti sanatos, poate ii faci si ei thread pe aici
|
Quote:
|
mersi frumos . o sai fac maine niste poze . mersi
|
7 Attachment(s)
si pozele..scuzati mizeria :) nu am apucat sa fac curat .... :D ..singura "buba "care o are este undeva jos la aripa daca va uitati atenti :)
|
Cat te-a costat
|
cu tot ce este pe ia in afara de muzica . 900 de euro afara .... zic ca este un pret rezonabil
|
ce ziceti sa ma apuc sa iau toate mufaraele de la motor sa le scot si sa le curat cu spray de contacte? si ce pot sai mai fac asa de inceput .... masina a stat ceva timp pe loc ... de functionat cred ca functioneaza bine ...adica nu mi se pare ceva in neregula ... alte sfaturi pentru inceput se poate ? ... mersi frumos
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km fara probleme
|
[QUOTE=sonnic54;2866070]ce ziceti sa ma apuc sa iau toate mufaraele de la motor sa le scot si sa le curat cu spray de contacte? si ce pot sai mai fac asa de inceput .... masina a stat ceva timp pe loc ... de functionat cred ca functioneaza bine ...adica nu mi se pare ceva in neregula ... alte sfaturi pentru inceput se poate ? ... mersi frumos[/QUOTE
Daca iti funcioneaza tot pe ea .. eu zic sa o lasi asa... sa nu umbli, ca sa nu ai surprize dupa! Rugina jos la aripi e boala lor, pe langa praguri bineinteles, in rest... Sa o stapanesti sanatos |
mersi frumos tuturor .... am insa o problema care cred ca e problema .. sau doar mi se pare... intra ma greoi a 5a .. dar nu mereu . unde verific uleiu in cutie ? ca nu am gasit busonu nici unde .... si are servo pe ia din cate stiu ..dar pe loc merge cam greu volanu :| e normal ? ... sau doar mi se pare mie ... ? ce pot verifica in cazurile astea ? multumesc in rest motor tot merge perfect ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:39. |
- Copyright 2026 4Tuning