![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
felicitari pentru achizitie arata bine babuta imi place interiorul ingrijit tare....vorbeste cu AYG de aripi de golf poate mai are ceva...;)
|
foarte misto dacia:D aceeasi idee o am si eu cu batrana mea, vrea sa o fac din alba neagra:-P am impresia ca negru da foarte bine pe o 1300:D zici ca e masina de partid comunist:lol:
oricum bafta cu proiectul, voi urmari topicul:) p.s. nu ii pune pasaje de golf:( ii vei strica linia dupa parerea mea, daca iti gasesti 4 roti de 6,5 vor incapea fest pe masina fara modificari drastice, asta este parerea mea personala...acum tu faci cum vrei.. |
imi place masina te f frumoasa ,un stil clean modificari putine cat mai originala si sa te bucuri de ea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoasa daciuca!;)bafta la ea!si daca vrei negru cu alb, gordini, uite aici un model chiar impecabila!!!;) am gasit pozele pe un alt topic! masina este albastra si foarte celebra:)) nici nu ma mir!:)) (sa nu se supere proprietarul ca am postat aici pozele, dar este numa de lauda si admirari) dar cineva io facut un vt neagra!;)chiar ar arata superba si a ta asa !!!
|
Quote:
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
frumoasa masina tinand cont de ani vieti ei |
felicitari pentru masinutza
imi spui si mie (PM) cat ai dat pe ea? |
3 Attachment(s)
noi achizitii pt batranica mai am de cumparat doar o usa si o capota de fata si apoi intra la tinichigerie :) am mai postat si aseara ... stiti pe cineva care are o bara de fata buna ???
|
Ia REMAT-ul la picior ;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
poze noi cu baba :) azi am mai cumparat cate ceva pt ea..cromul de la capota de fata o oglinda si un crom de la prag ... prea putin dar e mai bine decat nimic:D si poze cu aripa noua montata saptamana viitoare o sa o cumpar si pe aia de pe dreapta ... revin cu poze
|
Quote:
|
masina a fost revopsita odata nu??? are mult luciu:-P imi plac stopurile:D vreau si eu:lol: si mai ales imi place culoarea:D
bafta cu proiectul |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning