![]() |
Re: O iesire la munte si un gratar in vacantza de pasti?
Nu v-ar tenta un voronet asa de sarbatori?
Daca da spuneti si facem o iesire de grup. Zona este super si gasim si loc de ceva distractie. |
eu merg!!!!!
|
Quote:
|
dar de un gratar duminica nu va suna bine?
|
duminica asta???? as mere la un gratarel... dak e frumos afara
a.... eu vin cu gratarul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! voi cu restul :) :) :) :) glumeam |
Quote:
e fostul meu coleg de clasa din liceu, :P baiat bun, si priceput in ale calculatoarelor pe deasupra:lol::lol: p.s: bai meclish ( vali adik ) vezi k am 2 beri pt reclama facuta :twisted::twisted: |
Oricum vali e undercover :D
|
Il stiu si eu pe domnul Vali, dar ultima data cand l-am vazut avea par in cap :) Ca sa nu mai vorbim de o fosta prietena isterica, a fost criminala faza cu usa de la apartamentul lui Andy.
|
opaaaa stefan, ia zi-ne si noua cum e aia cu andy :D
|
Pentru cine nu-l stie, lui Vali ii cam plac femeile, dar in perioada aia fusese cu o tipa de ceva timp, si noi toti care-l stiam ne gandeam ca acusi acusi vine inelul. Fata respectiva probabil ca gandea si ea acelasi lucru, doar ca intr-o zi asta s-a sucit si i s-a pus pata pe alta. Avand in vedere ca parerea colectiva asupra tipei era ca e o timida si o matzaita, ce a urmat cand a aflat fosta a fost o mare surpriza si un circ in toata regula. Cum-necum si-a dat seama unde era Vali, si ca era si cu noua prietena, si a venit la apartamentul lui Andy, care de-abia il inchiriase, si muncise putin sa-l faca acceptabil.
Timp de vreo ora si ceva, tipa respectiva a dat cu pumnii si picioarele in usa de la intrare, tipand sa i se dea drumul, gadilandu-l pe Vali cu cele mai dragalase epitete si trasandu-i genealogia noii prietene pana in Proterozoic, in timp ce Don Juan-ul nostru, Diana, Andy si inca vreo 2 se rugau sa se sature si sa plece odata. Nu au lipsit nici amenintarile cu "baietii", alternate cu rugaminti fierbinti punctuate de bubuituri ale usii. Intr-un final, probabil extenuata de efortul depus, a plecat, nu inainte de a ii mai aduce odata aminte lui Vali de inrudirea lui cu grohaitoarele. Din cate stiu eu aia a fost cam ultima data cand s-au "vazut", iar Vali a stat cu Diana inca vreun an sau doi parca, si am cam pierdut legatura o vreme, asa ca poate el sa ne spuna ce alte aventuri a mai avut. |
ce tareeeeeee
banuiesc eu k stiu despre cine e vorba :D nu ma gandeam k e asa violenta :D |
chiar ca e tareee. deci asa vali
|
zici k e telenovela!!! :)
pe cand un film??? (reconstituire) ???? :) |
Fratilor e o treaba ca povestile despre mine din trecut se aud tocmai acum pe net...83SOf banuiesc ca esti ex: Panther...;) cu tipa d dupa am stat vreo 3 adik pana la sf lu 2004...CE FACEM D PASSTI ??????
|
Aleks pozele cu masinuta ta au aparut pe net? dar alea misto cu tipele alea 2 pe capota?? ti-am vaz azi mertzul prin iasi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning