![]() |
Re: E30 - Coupe white
Bravo Aline. Sa o stapanesti cum stii mai bine si fara incidente. Spor la reparatii si modificat.
|
Felicitari pentru masina mestere, e frumusica jucaria, o stiu de ceva vreme buna, era al unui tip din afara orasului :D, de o ceva timp o vad langa maelvi foarte des... suntem asa de apropiati?
P.S. Asfalt uscat si cat mai multi Km fara probleme :D |
Multam fain si ca sa fiu on ...azi am achizitionat interiorul, o sa fac poze si sa postez! zilele viitoare cand o sa fie timp o sa il montez sus!
|
Bravo Alin.. felicitari pentru achizitie.. S-o porti sanatos si sa te vad la competitii cu ea :D Mult succes si spor la munca.
P.S. nu vinzi kitu mtech ? :D |
Quote:
|
Felicitari pentru achizitie...frumos urs...si banuiesc ca va arata si mai bine dupa infrumusetare:D
Debitmetru de aer incearca sa-l gasesti la dezmembrari...nou costa peste 2500 de ron original. |
masina este ok ar fara suparare eleronu ala zici ca e masa de calcat
|
frumoasa masina.eu zic sa lasi deocamdata suspensia sport si alte treburi de astea tuning.cel mai inportant lucru e sa mearga cum trebuie si apoi ai vreme si de tuning.tre sa recunosc ca cel ce a avut masina inaintea ta a avut niste gusturi ........cam indoelnice,sa nu zic mai urat.........:D.in rest spor la lucru cu masina,si cat mai multi km fara probleme
|
Specificatiile motorului?
|
i oribil eleronul ! ce modificari i mai faci ?
|
La exterior nu prea ai ce sa-i reprosezi, chiar arata bine. In afara de eleronul care de fiecare data imi da impresia ca trebuie sa merg la gratar , chiar e oke masinuta. Sper sa rezolvi problemele la motor si sa o vedem cu noul interior. Bafta Aline :D
|
felicitari pt achizitie... era si timpul sa`ti indeplinesti dorinta :D
mie imi place cum arata si nu iti dau sfaturi si alte chestii ,trestii... doar iti doresc sa faci ceva frumos din ea.... si sa te vad in poligon cu ea sideways! |
welcome frate urs :P
Spor la treaba cu masina .. ;) baga in ea perfuzii .. injectii .. oja .. tot ce trebe Si dai bice ;) ... Ce vrei sa faci cu masina ? pt expo ? pt drift ? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning