![]() |
Re: Skoda Octavia 1.9 TDI (start tuning)
am inteles ca ai dat stickerele jos...si bine ai facut... cum tiam acum 4356543 ani....suspensie sport neaparat daca vrei sa ai skoda smechera....si la cata masina e....niste jante pe 17", chiar 18" ar da fantastic....in rest imi place...da foarte bine cu folie...totusi trebuia mai inchis pe fata.... apropo baieti...eu am 80% fata spate si nu am probleme...vad foarte bine prin...foarte rar cand las geamurile jos....oricum, noaptea cand vin acasa o bag in curte cu geamurile sus....si n-am zgariat/strambat nimic....o fi varsta de vina ca vad asa bine :)))
bafta la tuning si ai grija...fara tabla stramba si plasticuri sparte ;))ai grija de ea, ca e masina frumoasa. |
ms de urare....... da am dat stickerele jos ca incepusera sa ma enerveze si pe mine :D suspensia s-ar putea sa vina mai devreme decat jantele ... oricum le mai tin pe astea ceva vreme dar decat cu capacele (stock) zic mai bine asa :)
|
Se int tuning? :D
|
nu am inteles intrebarea .....
|
Am intrebat daca se intampla tuning aici ...
|
o incercare .....adica avansam ...incet dar sigur :D
|
daca tot nu ai bandourile de pe ushi trebuia sa le vopseshti in culoarea caroseriei si pe alea de pe spoiler fatza + spate ..
arata destul de bine .. jante mai mari neaparat... pe cat is astea pe 15`? :) succes:D |
si jentzile mie unu nu imi plac .parerea mea sa cautzi altceva si nu lua replika cauta si tuh nishte jentzi frumoase ..fara suparare jentzi cum ai vezi si pe loganuri cate vrei....
scuze daca am fost rau ;) |
sincer eu cand le-am achizitionat nu aveam idee ca sunt replica am aflat mai tarziu ....ca daca as fi stiut ca sunt replica nu le-as fi luat ......acum astept primavara ca sa le schimb sau daca gasesc sa le dau la schimb
|
salut
imi place cum ai facut.o iar culoare e ca a mea eu am folie 85% toata masina si nu am probleme noaptea si nici cu politia nu am avut pana acum -- octavia lu' justin daca vrei sa o vezi ....:D |
ai mai facut ceva la masina ????
|
momentan nimic...in 2-3 saptamani imi schimb evacuarea, imi trag teaza :)
|
cred ca intrebarea era pentru mine .......da am montat ploapele ...insa nu am mai pus poze ....nu e prea curata
|
Quote:
abia astept sa vii pe la ocnitza sa o vad |
1 Attachment(s)
Quote:
ce zici de asta... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning