![]() |
Re: un gratar in vacantza de pasti?
Quote:
me 2 q DONU Q X_Cite si poate q shantzu bft mai vb |
nu vreau sa pun paie pe foc dar m-a traznit un ras d-ala nesimtit cand am citit scris cu majustcule "... SA MA FACI PE MINE PLANTA PARAZITA?"
am ras cu lacrimi! :D |
Quote:
bey momo termina si tu .intra si tu pe mess sa mai vb k nu am q cine |
gata scuze...
|
Quote:
|
Voi aia care va da-ti mari ca mergeti cu Donu... ia vedeti ce faceti ca sambata nu veti avea loc la mine. :D
Pana una alta... azi e joi! Pana sambata nu mai e mult... o trantim cu gratarul? Cand ne intalnim sa vorbim ce cumparam? Sau fiecare cu poftele lui si acolo ne batem unul pe haleala celuilalt? Eu iau niste ceafa si o tava de mici. Facem gratar fiecare cu masina lui..., dar in aceiasi zona...? Mai bine vorbim ca baietii, fata-n fata! Stie careva cum e vremea sambata? Ciao! |
Aaa, oricum am vazut ca nu merg Stresurile... ca se duc la fotbal la sala... deci... gratarul ramane intre cei mari :D
|
loooooooooooool DONU` asa-i :)))))))))))))))))))))) dar vad ca deja da a ploaie pe afara :|
|
1 Attachment(s)
Pe shantzu l-am pierdut ca el e nocturn :D deci ramane la fotbal :twisted:
|
Shantzu... poate a cazut intr-un canal! :D :D :D
|
Quote:
|
man pay nu merem sambata la un gratarel sau dumninik?????
|
Quote:
eu zic mergem "dimineatza" la gratar stam pana pe la vreo 3-4 jucam ceva si seara la sala dak mai suntem buni de ceva :)) bft maine seara sa dam un raspuns definitiv k sa stim cine mere si cine nu |
ok!! da sa dam maine seara raspunsuri definitive!!ok? yo merg dak mereti si voi . :)
|
Eu voi fi indisponibil :lol: Joc in deplasare :twisted: !Mah ia nu-l mai inghiontiti atata pe eko ca se inerveaza repede :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning