![]() |
Re: Usi fara manere
si care este utilitatea usilor fara manere ?
|
Quote:
|
Quote:
eu stiam ca se folosesc startere de electromotor si un releu cu 5 pini care se leaga la alarma sau la un buton de exemplu usa din dreapta se leaga la un buton in interior si usa soferului se leaga la alarma ca sa poata fi deschisa |
eu as folosi sistemul de la inchidere centralizata...actuorii sau cum se numesc ei...butonul de la alarma de blocare pentru usa din stanga iar cel de deblocare pentru usa din dreapta!
eu am zis ce as face eu!dar personal nu imi place masina fara manere....prefer sa achizitionez 2 usi de CN4 sa le pun la masina! |
Era vb de aspect d-le Relu_GTT
|
Ar merge ff bine cu actuatori dar e problema k iti trebuie unul destul de puternic ca sa faca lucrul asta, si sa mai faci si o priza de alimentare separat sau un buton ceva k dak nu mai ai curent te uiti la masina sau eventual cu un bolovan spargi un geam :P. Da destul de frumos cu usa dreapta fara manere
|
eu zic ca face fata si actuatorii de inchidere centralizata...mai ales ca broasca dee nova merge mult mai usor,fiind necesara o forta mai mica decat trebuie la batrana broasca de la 13xx.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce masuri de siguranta Adi Campean ? Vrei sa zici ca in caz de accident, va veni agentu' de la circulatie in costum, la 4 ace si va trebui sa ai usa deschisa si un covor rosu din drum pana la masina iar el numai sa te traga afara, sau smurdu' nu mai are flex si sculele necesare descarcerarii ? Sau sa inteleg ca te descurci singur mai nou in caz de accident ? Sau faza e ca le e lene sa isi faca treaba pentru care sunt platiti ? Nu vad nici o masura de siguranta incalcata la treaba asta. Tare as vrea sa vada mesajul meu un angajat RAR sau un politist, sa vad ce replica imi da.
|
Quote:
Scenariu : scurt circuit la instalatia electrica , tu esti in masina, ia foc, te panichezi , tragi tare de manerul interior si se rupe.....nu ar fi mai bine sa fie un cetatean de afara care trage de acel maner sa iti deschida usa? Sau de dragul artei ai prefera sa mori carbonizat? Daca ai vazut vreodata un incendiu la o masina ti-ai da seama ca arde foarte repede :rolleyes2 Unele manere arata urat intr-adevar, dar nu inseamna ca nu exista variante de a pune manere mai placute ochiului. Eu unul nu as anula manerele ,orice masina as avea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cand se modifica o masina ar trebui un plan, un stil anume, cu care mergi pana la capat , insa la noi un bad boy si manerele astupate pe spate si jante de tabla cu capace , gata tuningu...daca mai pune si lumina la picioare sa se vada praful de pe pantofii cu lac e si mai tare .....trist...Unde mai pui ca dupa ce ii opreste organu' vin si se plang ca le-a luat talonul pe forum. Lasati frate manerele acolo ca nu incurca cu nimic :P Nu va suparati pe mine,e parerea mea personala :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning