![]() |
re: Usergroup Saab
Quote:
|
Scuzati-ma ca nu sunt mereu online, dar o sa incerc sa fiu cat se poate de des pe Usergroup Saab :D:) mai trebuie sa strangem o sa mai fac eu rost :)
|
Quote:
Eu vreau sa dezvoltam, sa facem mai cunoscuta aceasta marca pt ca merita. Nu e nimic Thomas daca intrii de 2,3 ori pe saptamana e ok.:D |
Da o sa am timp mai mult de acum incolo. Ce-i cert ca Saab trece printr-o perioada cam urata si din 2010 se anunta ceva trist, dar sper ca poate trece ma gandesc. Chiar mi-ar face placere sa discutam despre Saab toate ideile. :) :D
|
D.Y., m-ai umplut de mesaje privind secţiunea saab.
Dacă insişti la disperare nu se produce nimic mai rapid sau mai bun. Aşteaptă şi o să apară, te rog să nu faci presiuni suplimentare pentru că e inutil. |
Quote:
|
Aminteşte-mi pe 5 ianuarie, te rog, atunci terminăm şi noi timpul (relativ) liber şi noi :)
|
Quote:
|
salut..
posesor de saab 9-5 1.9, sustin initiativa voastra pentru o sectiune dedicata saab. |
Quote:
|
Quote:
|
Gata au făcut secţiunea Saab. Acum aşteptăm detalii....
|
Rog un moderator să mute acest thread şi care mai au legătură cu Saab să le mute la secţiunea Saab.
|
Felicitari baieti!
Aveti acum "casa" voastra ;)... si unde mai pui ca din ce am auzit, SAAB nu este o cauza pierduta. Sa speram ca 2010 va un an de bun augur. |
Quote:
Să sperăm că va fi un an bun pentru Saab, să sperăm.. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning