![]() |
Re: Joc online- Recunoaste masina!
Se pare ca s-a schimbat sistemul de punctaj astfel incat sa nu mai existe dezechilibre..se pare ca acum numarul de puncte care il primesti pt. o intrebare e proportional cu nr. de puncte al locului 1...adica iei nr loc.1 impartit la nr de puncte ale tale...dar se pare ca totusi cota asta nu depaseste 200puncte pe intrebare....deci acum ii mai putem ajunge pe cei de pe locul 1 :D Spor la jucat! :D
|
Nu mai joaca nimeni de pe aici ?:P Am coborat pe 12 :(
|
eu sunt pe 4.....
|
erai pe 4......m-am jucat si eu putin azi :D
|
1 Attachment(s)
:shock::rolleyes2
Sa fie Ferrari,sa fie Dodge...hmmmm:?: I ain`t got nothin`but time....sa vedem daca dau premiul sau e vrajeala. |
am dat si eu mesaj la admin sa rezolve rproblema asta...pana acum,nici un raspuns:(
no speed limit:nu stiu cum dracu ai facut 25000 pucte intr-o zi.......chiar nu stiu cum ai facut:(:(:(.... |
pai am jucat de ieri dimineata de la 11-12 pana azi dimineata la 6 aproape non stop:D
|
Quote:
|
Se pare ca a inceput editia a 2a a jocului...la prima editie castigatorul GT-R -ului este din Arad....Let's go get it:D
|
S-a schimbat premiul din Hummerul ala naspa in :
http://andplay.net/index.php?section=premiu PFFF,rar vezi o macheta asa de bine lucrata!! 600 RON ,e ceva :D |
primu meu joc si am facut 4000 puncte dintr-o lovitura :) 25 din 30 corecte
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning