![]() |
Re: 2006 Noble M15
Cel putin spatele este identic cu cel al lui Enzo...
Right Hand Drive sucks :( |
Quote:
|
Lucianos se referea probabil la top speed si nu cunoaste handlingul exceptional al masinilor facute de Noble.
|
Performant era si predecesorul,asta sigur rupe asfaltul
|
Haules baules! La cum arata si la ce motor are intra in top 5 al preferintelor mele.
|
misto acceleratia dar viteza ii varza la cum arata si ii prea scumpa.nu se merita.mai bine tunez un subaru de bani aia sau ii iau limitatorul de la un bmw si merge mai tare si am si 5 locuri.
------------ RoSonic: nu mai atasa poze aiurea... ca primesti avertisment!!! |
yuck !
un Ferarri scurt...inalt cu urme de Corvette pe ea shi impresii de japoneza cu motoru shi cutia ciudate....13xx Kg cu tot cu shofer 455 de cai shi face 3.3 secunde 0-60 mph ? cam aiurea |
Quote:
ultimele super-car-uri ... care o aparut ... aproape despre toate pozi sa le indentifici cu alte masini ... numa ca nu se cupiaza de la 1 masina ... ci de la mai multe .. si wow .. ce chestie noua si faina o iesit ... bleah .. lipsa asta de insipartzie e destul de acuta din cate se pare ... si mie mi se pare ca seamana cu mai multe modele ferarri ... is destul de dezamagit |
Daca seamana cu Ferrari (si asa este), s-au inspirat de unde trebuie, pentru ca un supercar trebuie sa aiba caroseria in primul rand aerodinamica, apoi urmeaza estetica. Ce? Enzo arata asa grozav? Nu mi se pare... Mai degraba Porsche 944 ;)
|
mistoo acceleratia dar merge cam incet pt cum arata
|
corcitura intre Ferrari si Saleen S7
|
masina asta isi merita bani pt felul in care se conduce.. nu e masina de fite . nu e nush ce fumusetze dar e ft performanta pe pista.. unde probabil k nu are nevoie de un top speed mai mare... sa nu uitam k modelul mai mic M400 a fost declarat "best driver's car"
|
presupun ca stiti chestie mic dar misto la masina asta: acul turometrului se inroseste (lumina normala fiind albastra) atunci cand e momentul perfect pentru schimbat viteza... e o chestie minora da chiar misto...
|
nu prea boona pt strazile noastre:P:))dar e dragutza:Ppt o femeie:P:)))
|
mie imi place la nebunie....
Stiti ce merge cel mai bine cu masina asta? UN CIRCUIT |
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning