![]() |
Re: imbracam in lemn si carbon interioare auto
hai sa trezim postand,ca doar e gratis! am cerut niste infomatii,daca omul vrea sa imi spuna e un mare domn,daca nu,e meseria si afacerea lui si il inteleg,DAR sa spui tu asta mi se pare PENIBIL!
si stai tu calm ca am citit threadul si am cautat si pe google despre acest procedeu |
pai daca ai fi cautat pe google acest procedeu ai afla ce ai nevoie ca sa faci si tu acasa! practic iti trebuie un garaj de cel putin 5/5 metri ca sa ai loc de miscare! Ai nevoie de acea baie in care sa scufunzi - ai nevoie de folia aceea speciala care chiar costa bani (am vazut pe discovery ca foloseau folie "camo" - "kaky" pt vopsirea armelor de vanatoare - foarte ieftin si foarte eficienta era vopsirea! spor la investit bani - pacat ca modificarile nu se fac fara bani! si scuze daca am fost penibil! las pe altii sa fie mai "bine" decat "penibilul" afisat de mine
|
citeste mai bine ce am scris eu in primul post si ai sa vezi ca eram pur si simplu curios. in fine..deja ai mai facut 2 posturi. felicitari. si probabil ca o sa mai faci unul.
|
consola centrala pt un espero carbon cat ar costa ?
|
consola centrala pana jos la frana de mana imbracata in carbon ? cat ar costa? pentru un astra g
|
consola te costa 200 lei de sus pana la schimbator inclusiv
Quote:
|
toata consola te costa 250 lei
Quote:
|
Scump...la mine in oras se imbraca cu 100 ron.A avut intentia cineva s-o faca... nu a mai imbracat-o. intr-adevar mai putin consola ce cuprinde frana de mana si schimbator...
|
Quote:
|
carenele unui scuter . cam cat ar costa ? este proaspat vopsit negru mat .
|
pune niste poze cu ce vrei sa imbraci
Quote:
|
Ai putea descrie avantajele fata de folierea simpla?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |