![]() |
Re: cum testezi kilometri reali ale unei masini?
Quote:
Un prieten inginer mi-a spus ca cea mai buna metoda e sa iei numarul sasiului si sa te duci la reprezentanta sa ceri informatii, unde ti se poate spune daca autoturismul a avut accidente, km reali, etc. Numai bine. |
se schimba si bordurile,ca e destul de simplu,si pui la o caruta cu 500k kilometri un bord de la alta caruta lovita la 20k kilometri...si gata masina aproape noua...
|
De obicei nu e nevoie sa schimbe bordul, in majoritatea cazurilor unde pielea de pe volan/schimbator/scaune este deteriorata aceasta vine schimbata. Pedalele sunt curatate cu o perie si date cu solutie, aparent zici ca-s noi.
Si asa multi dintre noi ne luam teapa. |
NU si cei care cauta masini cu carte de service la zi ;)
|
si in special in strainatate daca stai ai s a observi ca toti cauta cu carte service
deci teapa iau numai cei din lumea a doua sau a treia ca nu au capital d e una buna SAU CU KM PUTINI DECI TOTU PLEACA D E LA BANI AI BANI CUMPERI CEVA CURAT SI BUN NU AI CUMPERI CIURUCURI COMFORTUL SI CALITATEA SE PLATESTE EU ASA STIU |
cine zicea ca nu se fac manarii in germania, va prezint un caz: cautati pe google: thomas eiben . Omu e de nationalitate romana, dar stabilit in germania ( unde face si afaceri cu masini, mai exact are parc auto ). VA GARANTEZ ca da km inapoi la toate masinile ! Pacat ca lumea e orbita de 400 euro mai ieftin ..decat sa dea 400 dar sa o ia de sus din bockel unde's curate si nemanarite! Asta e romania si comunitatea noastra disperata dupa lucruri ieftine si cu pretentii sa fie bune!
|
nu neaparat cu pretentii,ci cu impresii cum ca ar fi bune...
|
cel mai bine ar fi sa te uiti atent la masina, oricat de "pregatita" a fost masina ea tot isi spune numarul real de kilometrii , uitate la interior(scaune,volan,pedale, etc) si daca vezi ca sa umblat la bord poti sa uiti de masina.
PS: am postat pe blogul meu un articol despre cum sa iti dai seama de nr. real de kilometrii in functie de starea interiorului sper sa te ajute |
cineva spunea mai sus ca cei care dau kilometri unei masini inapoi, au grija si de schimbatul volanului daca este prea uzat, manerul schimbatorului de viteze, plasticul care acopera pedalele si asa mai departe...:rolleyes2
|
ca sa faca masina sa nu isi spuna adevaratul numar de kilometrii, in cazul in care masina nu a fost foarte bine intretinuta, ar trebui sa schimbe volan,pedale,nuca schimbator, centuri, tapiterie scaune,elemente bord,etc(vezi pozele de pe blog) iar toate acestea ar costa mai mult decat profitul in care ar iesii daca ar da kilometrii in spate.
|
Quote:
|
clar, dar cate cazuri de genu cunosti, la 90% din cazuri interiorul reflecta destul de bine uzura masinii( si in general o masina care are un interior jalnic nu a primit nici toate reviziile la time si toate piesele de calitate , pentru ca dupa starea interioruli iti dai seama ca proprietarului nu ia pasat prea mult de acea masina)
|
Quote:
|
nu compar ro cu de :) eu dadeam sfaturi pentru romania, sau pentru masini aduse din germania din anul 2002 cu 50.000 la bord pentru ca a fost condusa de doi batrani numa sambata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning