![]() |
Re: Clasament virtual tuning.
pe mine m-ati pierdut...... deci sa inteleg ca numarul acela reprezinta numarul de inscriere? sau ce?
|
Numarul acela reprezinta numarul aflat in dreptul fiecarei lucrari participante la concurs. Cand s-au afisat desenele la panou, fiecare lucrare a primit cate un numar.
|
ar putea ca un user sa fi participat cu 2 lucrari si sa fi castigat cu ambele ? :))
|
Nu. Fiecare a participat cu cate o lucrare.
|
esti sigur ZerO_CooL????:?: la un moment dat erau 2 lucrari pe panou 95% identice numai cu fundalul schimbat...dar s-a remediat problema:D
|
nici io nu stiu dak s-a trimis lucrarea......parerea mea ca daca s-ar fi spus tot regulamentul, tot ce e legat de concurs intr-un singur post de la cap la coada...ar fi fost mai clare lucrurile..nu prea am inteles cu voturile, numerele lucrarilor.
Sa castige cei mai buni :D ... |
eu nu mai stiu ce numar avea lucrarea mea la beginner tuning :)...deci nu prea ne ajuta numerele alea dk nu ne spuneti si nick-ul....nu-i problema mai asteptam :)
|
Acolo sa anuntat castigatoare lucrarea cu NR 25........deci e castigatoare chiar daca a fost egalitate nuh???
25 ....GRIGO-X2 |
Quote:
Si din cate stiu eu a fost vorba ca fiecare participant poate intra cu 2 lucrari ..una brush si una copi&paste..... Si la begginer a castigat GRIGO-X2.....asa a zis gratian la microfon.....""lucrarea castigatoare este lucrarea cu nr 25""........se mai tine cont de asta???????? |
Inca un pic de rabdare .
Oboseala acumulata de noi este foarte mare .. dar incercam sa ne revenim foarte rapid. Intre timp puteti vedea fisele de votare ... le-am atasat intr-un alt topic |
Ahhhhhh eu deabea acum am citit calsamentul...offf
Deci din cate inteleg eu lucrarea 25 nu a fost la egaliate cu niciuna ...ca nu mai inteleg nimik...????????? acolo asa sa inteles......... scz!!!! |
citeste mai atent pls ... cred ca e scris destul de explicit
|
Quote:
Dupa aia veniti la noi si acuzati ca au existat mai multe planse de acelasi fel:rolleyes2 |
Daca are cineva o poza cu panoul pe care au fost afisate lucrarile, il rog sa o posteze.
ms! |
2 Attachment(s)
Am facut eu o poza din 2 buc...
Sorry de calitate...dar este cu tel!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning