Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Clasament virtual tuning. (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15354-clasament-virtual-tuning.html)

RA_2fast4u 04-04-06 19:53

Re: Clasament virtual tuning.

pe mine m-ati pierdut...... deci sa inteleg ca numarul acela reprezinta numarul de inscriere? sau ce?

ZerO_CooL 04-04-06 19:58

Numarul acela reprezinta numarul aflat in dreptul fiecarei lucrari participante la concurs. Cand s-au afisat desenele la panou, fiecare lucrare a primit cate un numar.

maf 04-04-06 20:01

ar putea ca un user sa fi participat cu 2 lucrari si sa fi castigat cu ambele ? :))

ZerO_CooL 04-04-06 20:04

Nu. Fiecare a participat cu cate o lucrare.

Yackone 04-04-06 20:21

esti sigur ZerO_CooL????:?: la un moment dat erau 2 lucrari pe panou 95% identice numai cu fundalul schimbat...dar s-a remediat problema:D

sandrin 04-04-06 21:22

nici io nu stiu dak s-a trimis lucrarea......parerea mea ca daca s-ar fi spus tot regulamentul, tot ce e legat de concurs intr-un singur post de la cap la coada...ar fi fost mai clare lucrurile..nu prea am inteles cu voturile, numerele lucrarilor.
Sa castige cei mai buni :D ...

alex_maxx 04-04-06 21:25

eu nu mai stiu ce numar avea lucrarea mea la beginner tuning :)...deci nu prea ne ajuta numerele alea dk nu ne spuneti si nick-ul....nu-i problema mai asteptam :)

Most_Wanted 04-04-06 21:54

Acolo sa anuntat castigatoare lucrarea cu NR 25........deci e castigatoare chiar daca a fost egalitate nuh???

25 ....GRIGO-X2

Most_Wanted 04-04-06 23:12

Quote:

Originally Posted by Yackone
esti sigur ZerO_CooL????:?: la un moment dat erau 2 lucrari pe panou 95% identice numai cu fundalul schimbat...dar s-a remediat problema:D

Bv Yackone u ai fost primul care a obesrvato pe aia rosie.......

Si din cate stiu eu a fost vorba ca fiecare participant poate intra cu 2 lucrari ..una brush si una copi&paste.....

Si la begginer a castigat GRIGO-X2.....asa a zis gratian la microfon.....""lucrarea castigatoare este lucrarea cu nr 25""........se mai tine cont de asta????????

ZoliaT 04-04-06 23:16

Inca un pic de rabdare .

Oboseala acumulata de noi este foarte mare .. dar incercam sa ne revenim foarte rapid.

Intre timp puteti vedea fisele de votare ... le-am atasat intr-un alt topic

Most_Wanted 04-04-06 23:17

Ahhhhhh eu deabea acum am citit calsamentul...offf

Deci din cate inteleg eu lucrarea 25 nu a fost la egaliate cu niciuna ...ca nu mai inteleg nimik...?????????

acolo asa sa inteles.........
scz!!!!

ZoliaT 05-04-06 00:40

citeste mai atent pls ... cred ca e scris destul de explicit

George_P. 05-04-06 11:04

Quote:

Originally Posted by Yackone

Au existat desene si cu acelasi fundal si cu aceeasi masina numai ca una dintre ele avea o priza de aer in plus......ce sa va fac daca nu schimbati fundalul si il lasati pe ala din poza originala??
Dupa aia veniti la noi si acuzati ca au existat mai multe planse de acelasi fel:rolleyes2

cata55 05-04-06 20:50

Daca are cineva o poza cu panoul pe care au fost afisate lucrarile, il rog sa o posteze.
ms!

shadow 05-04-06 21:09

2 Attachment(s)
Am facut eu o poza din 2 buc...
Sorry de calitate...dar este cu tel!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning