![]() |
Re: Caut niste idei originale pt. dacia mea.!!!
Am Gasit Eu Nova Din '97 Cu 65mil. Si Arata Destul De Bine....akm Nush Mai Multe Date Despre Ea Pt Ca Eu Doar Am Vazut-o In Parcare Si Doar Atat Stiu....
|
pai la banii astia mai bine ai investi in vopsea si in nite galerii de 1600 pe pe care sa le lustruiesti un pic, 2 arcuri de nova pt. fata, o pompa de benzina de 1600 (capsulata) si cam atit ca nu cred ca mai ai bani
nu te supara dar la 6 mil... |
vezi k vinde TAU spoilerele alea d p masina si cik da si pragurile cadou. crek iti mai raman bani si t vopsit in culoarea masinii.
altceva... un eleron p luneta, semnalizari albe, un parasilar dragutz. si mai bine tzine-o curata, dai o ceara si baga banii in confort(interior), muzik, o evacuare eventual dar tre sa alegi, nu poti sa le faci p toate odata. bafta la tunat |
Quote:
Aham bine...pretul este bun pt masina aia si care e faza? :lol: |
din cate vad eu...topicul se numeste "idei originale..." eu zic asa...pt exterior... iei o foaie de hartie,un creion si o guma de sters,te apuci de desenat un spoiler pt fata...cauti un loc unde se fac spoilere la comanda(pt asta mai intrebi...stiam unu dar l-am uitat)i-i zici omului de acolo ce vrei si care ar fii ideea ta de spoiler si cu mintile amandurora poti face ceva chiar original...asta e parerea mea...
|
nimeni nu mai are alte idei??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning