![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Golfu e criminal :D m-am indragostit pe loc :)) sa-l stapanesti sanatos :D
|
frumos lambo , sunt curios nu sti fata de modelul de la maisto sau welly cum sta bburago? nu ai vrea sa-l prezinti mai bine :) adica as fi curios , o parere din partea ta cum sta la imbinari , linii ....
|
Or fi misto Golful si Lambo, dar tot 456GT e baza! ;) Felicitari
|
Multumesc baieti! EU sunt mic cu pasiunea aceasta, nu ma compar cu unii din voi. :)
Quote:
Din punctul meu de vedere (al meu deci) Bburago este superior Welly la imbinari si vopsea. Maisto vin tare din urma ca sa zic asa, au machete reusite din ceea ce am vazut :) In ceea ce priveste Lamborghini acesta, este bine executat, la imbinari si vopsea... oricum NU se compara cu machetele de peste 200 RON. numai bine, revin maine cu un BMW rosu (ca cocosu :)) ) |
5 Attachment(s)
BMW Z3 - 1/24
Interesanta istoria Z3-ului. Am strans cam 3 alocatii sa mi-o cumpar prin clasa a 6-a. Cu multi multi ani in urma. :-P |
Quote:
|
am spus asta deoarece m-am uitat la cativa super-useri care au kyosho, Norev, AUTOart si no, in comparatie cu ei sunt mititel... m-am simtit :D
Oricum, maine voi alege intre 2 Ferrari si un Renault RS (megane sau clio). ma gandesc, oscilez :) |
Quote:
Astept cu nerabdare prezentarile viitoare, mai ales cele 2 Ferrari:-) |
4 Attachment(s)
Fiind un fan 100% Renault megane rs si clio rs, today is the day!
megane rs - 1/18 Bburago Thailand p.s l-am mai vazut la cineva pe forum, dar al meu e unic, ca e al meu... hihihihiii |
fain megane-ul.:D nu e el realizat extraordinar,dar e misto;)
vreau sa-mi iau si eu unu,dar probabil la urmatoarea comanda de pe MCW:-P |
mi se pare extraordinara macheta asta, mi-as lua un Norev - megane Rs dar nu cred ca se merita investitia... pt. mine e perfect megane-ul din poza, mi se pare la fel ca si Ferrari 456 GT de reusit, cel care l-am prezentat pe prima pagina. (vopsea, imbinari, detalii exterior)
Ma rog, parerile sunt impartite :P mwuhaha |
Frumos Meganul:D, la mine l-ai vazut hihihii:D
|
da-da! oricum, in general n-am vazut la prea multe persoane.
|
7 Attachment(s)
Ferrari classic - 330 P4 , scara 1/38
Ferrari classic - 750 Monza , scara 1/36 |
frumos meganul , eu zic ca arata f bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning