Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Planuri de viitor (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1534-planuri-viitor-topic-inchis.html)

ranzi 16-07-04 14:33

ba da te vedem atunci cand stai pe loc :)))))))

g-spott 16-07-04 14:53

Gabi marfa masina de strada, TT-u' .... Mie cel putin mi se pare cea mai marfa masina de curse de strada ... good choice!

ranzi: mie imi place griu' ala, care e problema?? Decat argintie sau verde tundra ... mai bine gri sobolan ... Ar mai fi fost misto si un negru ... dar vara te coci

Am omis sa va zic despre alfa ala ca are 300 km/h pe bord ... si aia de la test drive au mers pana la 275 ( asa e masina din fabrica, nimic tunat la ea :) ), jenti de 18 toli pe fata si de 19 pe spate.... arata super marfa.. parerea mea

ranzi 16-07-04 14:56

si daca e verde ce ma are ceva ??? fa-tzio portokalie ma
:)))))))))))

g-spott 16-07-04 14:58

ranzi: nu am facut o aluzie la culoara masinii tale .... am zis doar ca nu sta bine verde tundra la alfa romeo 156 GTA

Gabi 16-07-04 15:01

Ba, noi deja o dam in SF-uri.

G-Spoate: cu Oltcitu' nu ti-ar place tie sa mergi cu 150?! Vrei GTA tu :lol: PS: sa vezi ce frumos mi se vede \"buba\" la picior :)
Ranzi: rechinii nu-ti mai plac,a? Io-i iubesc, mai ales dupa ce m-a muscat ala la Snagov :wink:

PS: sincer sa fiu, m-as multumi si cu un Golf II cu motor de G60, cum are fratele lu' Bogdan (Sierra \"FUG\") :)

ranzi 16-07-04 15:05

las ma gabi ca o se te mai muste unu pacilea prin apropiere :))))

g-spott 16-07-04 15:06

Gabi da nu e SF....nu e scump un alfa dela... poti sa il iei si la mana a II a

COIOTU` JR. 16-07-04 19:09

Un Oltcit cu motor de Opel GSI(2000 cc) sau cu motor VR6(2800 cc)........
Cam visez da` nu se shtie niciodata.............. :)
Sau \"macar\" un Skyline GT-R...... :lol:

DJ 35 GAB 16-07-04 20:27

Re:

COIOTULE!!!!!!!pe oltcit se poate pune decat motor boxer!!!asa ca poti pune cel mult un motor de alfa model vechi pe oltcit!!!motorul de gsi merge pe cielo iar cel de vr6 SURPRIZA!!!PE DACIE!!!!!!!!!!!!.........PA PA!!!!!!!!!!!

COIOTU` JR. 17-07-04 01:17

GAB.....io nu am zis neaparat ca asta vreau shi nu shtiu io daca intra sau nu motoarele alea pe un oltcit,dar nici tu nu shtii.....................De unde shtii tu(eshti sigur) ca,daca gaseshti un mecanic foarte bun shi cu nishte modificari foarte mari nu intra.................????
Daca e pe`ashea facem shi pariu ca intra oricare dintre motoarele precizate de mine mai sus...........dar tre` sa ai o carutza de bani pentru a face modificarile ashtea............ :)
Am I right or not.......!!?????

Al3xius 17-07-04 15:14

pai daca tu pui motor de gsi pe olcit ...tre sa modifici toata caroseria(probabil s-o schimbi) ...si ala nu mai e olcit ...asa ca dream on !

BoSsuL3TZ 17-07-04 16:24

nuj .. o masina de pe care sa trag la greu.. de preferat luata din Germania si sa sara de 150 cai putere.. in rest nu prea ma uit la marca.. sa duca mult.. :lol:

Visul meu este sa am un ASTRA GSI sau un CRX.. bine n-ar fi rau nici un RSX ACura.. dar cum zicea domnu Al3xius DREAM ON! :lol: 8) :lol:

COIOTU` JR. 17-07-04 17:02

Al3xius....sa shtii ca.......................,cam ai dreptate............... :)

Al3xius 18-07-04 00:36

pai e logic ma ...gandeste`te in primul rand ca e motorul prea mare si nu intra...si sa zicem ca intra...dar vibratiile produse de el sunt prea puternice si intr-o luna maxim ti se duce caroseria .... :roll:

ranzi 18-07-04 05:38

pui leocoplast mane

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning