![]() |
Re: Rezultate concurs VT
printurile au iesit destul de intunecate, cal putin lucrarile unora, destul de reusite si cu sanse mari la premiile I si II au avut de pierdut din cauza asta, plus ca peretele era foarte umbrit(toata lumina venea din spatele lui)...pacat :(
|
la beginner locu 1 l-a luat grigo X2 k mi-a zis:-P de restu locurilor nu stiu...la advanced sunt curios cine a luat :???: stiu sigur k eu nu am luat nimic tot d la grigo...dar asta e next time :rolleyes2
|
poate o sa iti schimbi parerea despre jurizare dupa caer o sa afsam comentariile 4t
|
tare vreau sa vad si eu lucrarile .... mai ales cele castigatoare
din cate am inteles, se va face un poll si pe forum , nu? sa vedem si lumea de aici ce zice.Bine, ca si aici sunt si mai multe metode de influentare a voturilor, mai multe decat cele de la salon :D |
Quote:
|
am vazut lucrarile cu GrigoX si sincer nu m`au impresionat absolut DELOC ...
pe langa faptul ca printurile erau foarte intunecate...consider ca jurizarea trebuia facuta cu pozele pe calculator , unde se vad mult mai repede imperfectiunile...nu cred ca membrii din juriu au avut chef sa stea in picioare sa analizeze toate lucrarile (erau 31 DOAR la beginners...ce naiba)...NU zic ca juriul a fost influentzat dar DEZINTERESAT de rezultate e CLAR ca a fost...am vazut lucrari mult mai stralucite pe panoul ala ... |
Eu personal astept cu nerabdare sa vedem si sa comentam lucrarile aici pe site,si sant sigur ca vom vedea lucruri pe care acolo nu le-am vazut din motivele enumerate anterior de voi.Sper ca lucrul asta sa le ridice moralul unora dintre noi care poate au fost neindreptatiti la notare.:lol:
|
mai deci pana la urma ....care sunt rezultatele???
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning