Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 TS (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/153084-renault-5-ts.html)

miliady 18-11-09 13:42

Re: Renault 5 TS

eu le mananc daca sunt de gtt... :) si mai sunt si noi si mai au si proiectoare...

sunt tare curios...

IVAN 18-11-09 23:40

unde ai gasit, ca sa elucidam misterul... cam toti am vrea o bara fata noua de phase2

maniacu_maniacu 19-11-09 07:46

Se aduc la comanda absolut ori ce piesa pt R 5 GTS GTT GTI GTE ALPIN >>>>>>> si care mai sunt la un baiat care are magazin cu piese din import este la isirea din berceni pe sos giurgiului exact cum iesi spre giurgiu .am si o lista cu piese este socetate mixta romana-franceza

maniacu_maniacu 19-11-09 07:57

R 5, 21.19.11.18. fuego.clio.megan. abslout toata gama de renault nu are in stoc da comanda si vine de afara si dureaza 4 5 zile depinde de ce piesa este vb

faustino 19-11-09 08:17

Are si un nume magazinul ala? Poti detalia un pic locatia?

maniacu_maniacu 19-11-09 17:21

PANREUSS ii spune si la magazin si la firma Panreuss IMP-EX S.R.L. iesi spre giurgiu este aproape de 1decembrie

maniacu_maniacu 19-11-09 17:56

3 Attachment(s)
grila in lucru :)

maniacu_maniacu 19-11-09 17:57

dar cred ca am sa o fac cum o are BNZ :) parca da mai bn parca este mai rea :)

Ferny 19-11-09 18:49

sa dus la mosu pe giurgiu iar barile care zici tu ca sunt de gtt sunt de 5 normal dar cu proiectoare si au o buza mica , eu i am aratat bara de gtt si din alea nu aduce ....crede ma nu are de unde nu mai exista furnizori ,eu am avut accident cu masina si inca caut.....

IVAN 19-11-09 19:04

nu e man, el vorbeste de alt magazin, nu ELS cum se numeste magazinul mosului. Sper sa aiba dreptate si chiar sa primeasca ce comanda.

miliady 20-11-09 00:27

voi chiar credeti aberatiile astea? un proiector valeo de gtt faza 2 costa 200 ron bucata...
cum isi imagineaza cineva ca aduce bari de gtt cu tot cu proiectoare =)))))

ce aduce el sunt bari de gtx cu proiectoare...

oricum... acum a dat-o la intors ca o face ca bnz ca arata mai bine... :P

maniacu_maniacu 20-11-09 07:26

Adi cred ca nu ai citit bn ma-m referit de grila dintre faruri ca o fac ca la BNZ si cred ca nu ai ajuns unde trebui pt ca la acel magazin nu vinde nici un mos vinde un baiat si nevastasa are 35 de ani tipu de acolo il cheama Nelu
poti intra pe net si sa cauti firma au si nr de tel nu o dau la intors cu nimeni si app Adi vezi ca eu nu tin la suparare dar vezi ca ma tin de cuvant am sa iau barele si o sa te pun sa mananci din ele mai exact si sigur am sa le iau dupe 22 24 ianuarie nu pun botu la tot ce spui poate ca alti se lasa usor influentati dar nu si eu

maniacu_maniacu 20-11-09 07:32

2 Attachment(s)
Barele sunt ca cele dupe acest Renault ca sa ramanem lamurit

miliady 20-11-09 07:36

oke. daca vin bari dinastea la 450 ron cu tot cu proiectoare ...

bine sa fie de reno si sa fie noi... ca asa iti copiez si eu barile mele si ti le vand cu 400 ron daca vrei... dar nu garantez ca ies la fel....

maniacu_maniacu 20-11-09 07:38

Si pana cand nu le iau te rog sa nu mai vb aiurea nu am timp de contraziceri ceruri si alte nebuneli am intrat aici pt sfaturi sa schimb pareri sa vad si la alti ceva sa invat cate ceva de aceasta masina sa vada si alti ce concepti am eu si cam ce vreau sa fac din masina alfel puteam sa ai dau o vopsea sa ai pun mecanica la punct si gata o masina normala dar nu prea vad in multi de aici ca ar vrea o masina normala

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning