Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - 1.8 GT (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/153038-golf-3-1-8-gt.html)

ovidiu89 22-11-09 12:58

Re: Golf 3 1.8 GT

nu stiu cum e la tine da la mine si-au pus toti xenon in proiectoare si e vai si amar

RideTheRiddle 22-11-09 13:08

o da, nu vin in timisoara ca ma iau la bataia cu lumea pe strada :))
fratilor proiectoarele sunt pentru ceata si atat. in alte tari daca le tii aprinse cand nu e ceata afara iti iei amenda, aici e "cool" sa mergi cu ele arpinse

Razvan_b50kze 23-11-09 13:09

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2827131)
o da, nu vin in timisoara ca ma iau la bataia cu lumea pe strada :))
fratilor proiectoarele sunt pentru ceata si atat. in alte tari daca le tii aprinse cand nu e ceata afara iti iei amenda, aici e "cool" sa mergi cu ele arpinse

e o treaba mai ales in bucuresti tu sti andrei :))

toata lumea merge cu ele aprinse

ovidiu89 23-11-09 13:22

cred ca e cumva o moda:)).
app caut arcuri sport SH care sa coboare maxim 40 mm fata-spate sau macar spate

ovidiu89 24-11-09 14:12

stie careva daca se nimer arcurile de bora pe golf 3?

ovidiu89 26-11-09 19:28

azi masinuta a primit cadou un set de arcuri fk cu drop de 40mm doar spatele deocamdata fata fiind in pamant astept sa le montez si sa vad cum dau daca nu imi place ii trantesc si pe fata unele

celino 28-11-09 01:23

Man mai pune si tu niste poza cu masina.

ovidiu89 28-11-09 13:15

o sa mai pun pe weekendu viitor cand ajung acasa si o sa montez si arcurile pe spate deocamdata arata urat ca i-am pus jantele de iarna

ovidiu89 06-12-09 23:32

4 Attachment(s)
Gata sa mai dus un weekend in care am fost acasa si am muncit la masina am montat arcurile pe spate super multumit masina acuma s-a echilibrat si are linie deocamdata renunt la ideea cu arcurile sport pe fata deoarece imi place cat e de coborata de bot.
Acum astept un prieten sa vina din germania sa vad daca mi-a gasit o grila fara semn mai ieftina si deocamdata cam atata planurile stagneaza pana dupa anul nou acuma vin sarbatorile si bani se vor duce pe altceva.
Pun si niste poze dar din pacate nu am m-ai apucat sa o pozez cu suspensia aseara am terminat si azi am plecat devreme la tm.
APP: sarbatori fericite la toti!
A si am uitat acel nesimtit din tg jiu cu care am incheiat targu mi-a facut o surpriza cand am ajuns acasa masina avea alte jante decat ce a avut in anunt asta e daca nu am fost eu de fata cand sa incheiat targu deci in primavara trebuie neaparat niste jante

celino 07-12-09 08:07

Frumusica , masina!

ovidiu89 07-12-09 08:41

ms celino dar mai am de lucrat la ea sper acuma cand mai ajung sa ii pun si proiectoarele ca de cand zic si restu din primavara jante folie si ce-o mai fi

Razvan_b50kze 07-12-09 08:46

punei o puza de GTI/VR6

ovidiu89 07-12-09 12:50

o sa urmeze si asta dar prioritare sunt jantele si dupa lucrurile mai marunte.

RideTheRiddle 18-12-09 23:36

Re: Golf 3 - 1.8 GT

jantele pot sa astepte pana la primavara, acum iti spun din experienta ca daca le pui le faci praf, eu dupa fiecare iarna trebuie sa le iau capacele de peste prezoane la vopsit din nou ca se cojesc, iar pe o alta masina am avut norocul anul trecut sa sparg o janta. buza de ghetei o schimba destul de mult, dar nici aia nu e practica pe vremea asta, ingheata si ai toate sansele sa iti crape, alalteri culegeam bucati din buza unuia de pe strada sa ii cada intreaga nu putea si ea :))

ovidiu89 19-12-09 16:52

Re: Golf 3 - 1.8 GT

3 Attachment(s)
uite ca mai trecura 2sapt si venii iar acasa de data asta stau mai mult numa ca e cam frig >:( >:( am reusit sa fac poze noi la masina si cam atat ca pe vremea asta imi ingheta aparatu in mana da barem sa fac altceva ;D.

App sarbatori fericite la toti si cat mai multe cadouri pentru masini

PS: Asta seara am fost prin oras la un suc cand ies afara sa plec totul alb zapada de 3-4cm pe strada pe jos sub zapada fiind gheata plec de pe loc toate bune si frumoase cand in mers se aprinde becu de la abs si asa tinu pana in parcare. acuma intrebarea mea este asa trebuie? Mentionez ca am avut cielo deci nu ma pricep la asta

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning