![]() |
:lol: :wink: :lol: Bah.... acuma downloadez shi eu :(.
Dar deja mi`am dat seama despre ce e vorba shi NUMAI imi e frik sa ma uit la el! :lol: |
Oai fuck ... mi-a fugit si somnul ! :D :shock:
|
Re:
Quote:
p.s. ti-am mai spus cum e cu varsta asta :P :lol: :lol: |
bineinteles k au trebuit sa se gaseasca si cativa kre sa strige toata surpriza.. tineti-o tot asa!! :roll:
|
Mda :x :x :cry:
|
nush restu` da yo am muscat-o rau de tot la asta cu crash-testu` am zis ca cine stie cum se izbeste de copacii aia :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
cea mai tare poanta:)))))))))))))) Mi-a stat inima in loc, am dat si tare
|
Re:
Quote:
Am patzit-o si eu intr-o seara cu altceva ... A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa ! Si am plasat-o si eu mai departe dar am tacut din gura ... Si ultimul a zis .. Ba .. ce p#l@ mea ma .. asta e apa nu e sprite.. Si am bufnit cu totii in ras ! |
belea ...
|
Sa vezi ce atent ma uitam azi de la munca boxele blana si cand am sarit odata de pe sacun si dai cu **************** !IN fine dragutza faza da' io m-am saturat de filmulete d-astea! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Dea e marpha !!! tot e bine 3 stelutze :)
|
Re:
Quote:
|
In seara asta, la Marius Tuca Show, au fost invitati directorul de la Colibasi, directorul de vanzari (frantuzu') si directoru' ala mare. Au spus CLAR :lol: ca \"Dacia Logan este cea mai buna alegere pe care romānul o poate face la ora actuala. Ce masina poti cumpara la 325.000.000 lei?\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: au mai spus ca \"tabla care se regaseste pe Dacia Logan este cea pe care o folosesc si cei de la Renault, in Franta - rezistenta la coroziune si lovituri la suprafata vopselei!\". Ce vreti mai mult? :lol: |
Re:
Quote:
|
Poate ati vazut o poza cu un logan bushit la crash-test.
Testul a avut loc la viteza de 30 Km/h!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning