Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Dacia Logan - Crashtest (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/1529-dacia-logan-crashtest.html)

CT-87-ADY 26-07-04 23:34

:lol: :wink: :lol: Bah.... acuma downloadez shi eu :(.
Dar deja mi`am dat seama despre ce e vorba shi NUMAI imi e frik sa ma uit la el! :lol:

Calindcm 27-07-04 00:48

Oai fuck ... mi-a fugit si somnul ! :D :shock:

BogdanSHA 29-07-04 03:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
o fi da primele 5-6 posturi sunt pe aceasta tema
daca-s glume sunt cam proaste
parerea mea

Da-ne-n judecata! :P :P

p.s. ti-am mai spus cum e cu varsta asta :P :lol: :lol:

PYT 16-08-04 11:51

bineinteles k au trebuit sa se gaseasca si cativa kre sa strige toata surpriza.. tineti-o tot asa!! :roll:

CataNOS 16-08-04 15:32

Mda :x :x :cry:

Speedy 16-08-04 15:38

nush restu` da yo am muscat-o rau de tot la asta cu crash-testu` am zis ca cine stie cum se izbeste de copacii aia :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

machete13 19-08-04 22:11

cea mai tare poanta:)))))))))))))) Mi-a stat inima in loc, am dat si tare

X-Ray-Eyes 20-08-04 01:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"machete13\"

He He He ...
Am patzit-o si eu intr-o seara cu altceva ...
A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa !
Si am plasat-o si eu mai departe dar am tacut din gura ...
Si ultimul a zis ..
Ba .. ce p#l@ mea ma .. asta e apa nu e sprite..
Si am bufnit cu totii in ras !

madfish 20-08-04 02:18

belea ...

Alfa_band 20-08-04 07:38

Sa vezi ce atent ma uitam azi de la munca boxele blana si cand am sarit odata de pe sacun si dai cu **************** !IN fine dragutza faza da' io m-am saturat de filmulete d-astea! :twisted: :twisted: :twisted:

GolfuletzS 08-09-04 22:22

Dea e marpha !!! tot e bine 3 stelutze :)

g-spott 08-09-04 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

He He He ...
A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa !
Si ultimul a zis ..

Asta chiar e tare ... tre' s'o incerc si eu :lol: :lol:

Gabi 08-09-04 22:54

In seara asta, la Marius Tuca Show, au fost invitati directorul de la Colibasi, directorul de vanzari (frantuzu') si directoru' ala mare. Au spus CLAR :lol: ca \"Dacia Logan este cea mai buna alegere pe care romānul o poate face la ora actuala. Ce masina poti cumpara la 325.000.000 lei?\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: au mai spus ca \"tabla care se regaseste pe Dacia Logan este cea pe care o folosesc si cei de la Renault, in Franta - rezistenta la coroziune si lovituri la suprafata vopselei!\". Ce vreti mai mult? :lol:

EvLSant0S 09-09-04 03:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

He He He ...
Si ultimul a zis ..

:) :) :lol: nu mai pot de ras... :) poate e si din cauza orei la care citesc acest post :) tare faza.. pe mine ma tot bate gandu sa ... ma duc la liceu si sa-i \"cinstesc\" pe ***i aia cu 4-5 sticle de cola la 0.5 cu laxativ in ele... sa se bata pe locurile de la toaleta fgm lor sa le f ... sunt fabrica de tigari acolo... radule da-mi si mie o tigare... ba da-mi si mie o tigare.... va f eu anu` asta... :) cat aberez... apropo de DA BA O TIGARE :) :) vedeti ca sunt periculos la fazele astea.. :) :) nu maryo ? :) dar mai intai tre` sa ma enerveze SpeedeR .... altfel nu are nici un effect :P

CataNOS 09-09-04 09:15

Poate ati vazut o poza cu un logan bushit la crash-test.
Testul a avut loc la viteza de 30 Km/h!!

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning